🔥İndirim 🔥🔥🔥608.50 TL TV BOX 🔥🔥🔥( Xiaomi TV Box S (2nd Gen) MUADİLİ) 🔥🔥🔥

1 saat 8 dakikada 1k hit almıs konu masallah efso konu geliyor
Anker

(Anker SoundCore Liberty 4 Pro ve samsung buds 3 muadili kulaklık konusu geliyor fiyat1500 tl )​

hocam link var mı ?

İş görüyor mu acaba alıp deneyen olmuşmudur?
Bana bir adet lazm baya uygun gibi

işte bu hiç bi işime yaramaz hocam :D
.d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam indirim diye kimsenin bilmediği bir siteyi atıyorsunuz kanıtınız varsa gösterin sitenin güvenli olduğunu
Ya isteyen alır insanlari boş yere tartışmayın

Hocam indirim diye kimsenin bilmediği bir siteyi atıyorsunuz kanıtınız varsa gösterin sitenin güvenli olduğunu
+ Sizin bilmediğiniz site herkes bilmiyor diye bişey yok

hocam link var mı ?
Gelicek hocam akşama eve geciyim

Son düzenleme:
.d

Ya isteyen alır insanlari boş yere tartışmayın

+ Sizin bilmediğiniz site herkes bilmiyor diye bişey yok

Gelicek hocam akşama eve geciyim
@Monarch Leviathan ucuza alması insanların galiba batıyor size 😂 gülmeye devam

zoruna mı gitti : ) Kanıt atın dedim, alan alır dediniz dolandırıcı mısınız? İnsanları ucuzlukla kandırmak pek tanıdık bir yöntem gibi geliyor.
indirimi hakketmiyor bu forum 50 kez söyledim gene attım :))/ beni bilen bilir forumda dolandırıcı olsam böyle mi dolandiririm site nin guvenilir olmadığına dair bir kanıtında yok gelmişsin siteye salliyorsun.2 güne siparis vericem kargoya verilince o zaman görürüm seni dostum

zoruna mı gitti : ) Kanıt atın dedim, alan alır dediniz dolandırıcı mısınız? İnsanları ucuzlukla kandırmak pek tanıdık bir yöntem gibi geliyor.
Adminin yazdigni okumani isterim sen bilmiyorsun diye dolandırıcı olmuyor hiç bir site

indirimi hakketmiyor bu forum 50 kez söyledim gene attım :))/ beni bilen bilir forumda dolandırıcı olsam böyle mi dolandiririm site nin guvenilir olmadığına dair bir kanıtında yok gelmişsin siteye salliyorsun.2 güne siparis vericem kargoya verilince o zaman görürüm seni dostum

Adminin yazdigni okumani isterim sen bilmiyorsun diye dolandırıcı olmuyor hiç bir site
3. Sayfaya gir bak

3. Sayfaya gir bak
bununla neyi kanıtlıyorsunuz? Ayrıca sitenin güvenilir olup olmadığını siz kanıtlamak zorundasınız bir de bana kanıtla diyorsun aefkdjghnadfkjghadfg biri gelmiş güvenilir olmayacağını sanmıyorum demiş diye site güvenilir mi oluyor? Bu kadarı da yok artık. Ayrıca ben siteye dolandırıcı demedim siz bana insanların ucuza mal alması battı mı dediniz ben de cevabını verdim

bununla neyi kanıtlıyorsunuz? Ayrıca sitenin güvenilir olup olmadığını siz kanıtlamak zorundasınız bir de bana kanıtla diyorsun aefkdjghnadfkjghadfg biri gelmiş güvenilir olmayacağını sanmıyorum demiş diye site güvenilir mi oluyor? Bu kadarı da yok artık. Ayrıca ben siteye dolandırıcı demedim siz bana insanların ucuza mal alması battı mı dediniz ben de cevabını verdim
Biri dedigin yönetici bu 1.si
2. si olarak ben kanıtlamak zorunda değilim sizde değilsiniz ben güvenilir diyorum bu konuyu açarken herhangi bir zorunlulugum bulunmamakta isteyen alır isteyen alır sizide benide bağlamaz kimin ne aldığı tamamdır tartışmaya gerek yok

Biri dedigin yönetici bu 1.si
2. si olarak ben kanıtlamak zorunda değilim sizde değilsiniz ben güvenilir diyorum bu konuyu açarken herhangi bir zorunlulugum bulunmamakta isteyen alır isteyen alır sizide benide bağlamaz kimin ne aldığı tamamdır tartışmaya gerek yok
Yönetici olunca ne oluyor? kafa yapınızın nasıl olduğunu burdan anlayabiliyorum
2. si eğer sorumluluğunu alamayacaksanız neden açıyorsunuz? "Alan alır ben karışmam" ne demek?

Ayrıca admin arkadaş da kesin olarak güvenilir dememiş siz tam olarak neye güveniyorsunuz?

Yönetici olunca ne oluyor? kafa yapınızın nasıl olduğunu burdan anlayabiliyorum
2. si eğer sorumluluğunu alamayacaksanız neden açıyorsunuz? "Alan alır ben karışmam" ne demek?

Ayrıca admin arkadaş da kesin olarak güvenilir dememiş siz tam olarak neye güveniyorsunuz?
Kafa yapısı değil ben sizin öyle düşündüğünüzü sandım en başta o yüzden öyle admin olduğunu belirttim 2. Olarak siz mesela ilk temu konusunda temu yu överek alışveriş yapan görmedim ben herkes ala ala alıştı herkes bunada alışır insanlar ekstra abim 2014 2015 yılların bu siteden alışveriş yaptığını söyledi ondan güveniyorum ve tartışmak için tartıştığıniz belli oluyor kusura bakmayın daha yazamiycagim iyi günler işlerim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,598
Üyeler
183,312
Son üye
vercetti99
Geri