🔥İndirim 🔥🔥🔥608.50 TL TV BOX 🔥🔥🔥( Xiaomi TV Box S (2nd Gen) MUADİLİ) 🔥🔥🔥

Aklı olan bu ürünlerden uzak durur. Virüs yuvası bu cihazlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat acayip cazip geliyor biliyorum ama yapmayın beyler.
ya hocam onunda netligi yok tabi ivirüs te olabiliyor ama televizyona takıldıgı için tr nin coguda inatbox gibi zaten apk yazılımlar yükledigi için acayip bir sıkıntı olmuyor trde cogu kişiye

ya hocam onunda netligi yok tabi ivirüs te olabiliyor ama televizyona takıldıgı için tr nin coguda inatbox gibi zaten apk yazılımlar yükledigi için acayip bir sıkıntı olmuyor trde cogu kişiye
Oluyor hocam oluyor. Konun başında attığım videoyu izlerseniz neden böyle dediğimi anlarsınız. Zamanında bende çinli bir tv box kullanmıştım ve yazılım bug dan geçilmiyordu ve birde üzerine bu ürünlerde widevine l1 codek desteği de yok bu yüzden netflix, amazon, disney+ 480p üzerine çıkmıyor.

Hocam konudaki ürün baya trash en azından bunu alabilir almak isteyen arkadaşlar h96 max ürünlerini kullandım topluluk açısından da etkileşimi olan bir firma neredeyse aynı fiyat.

Sitede pek içime sinmedi.

Hocam konudaki ürün baya trash en azından bunu alabilir almak isteyen arkadaşlar h96 max ürünlerini kullandım topluluk açısından da etkileşimi olan bir firma neredeyse aynı fiyat.

görmemişim güzel ürün sitede sıkıntı yok iyi site her firmada sikayet olur

Oluyor hocam oluyor. Konun başında attığım videoyu izlerseniz neden böyle dediğimi anlarsınız. Zamanında bende çinli bir tv box kullanmıştım ve yazılım bug dan geçilmiyordu ve birde üzerine bu ürünlerde widevine l1 codek desteği de yok bu yüzden netflix, amazon, disney+ 480p üzerine çıkmıyor.
yani para vermek istemeyen gene alabilir 2 yemek parası günümüzde

1 saat 8 dakikada 1k hit almıs konu masallah efso konu geliyor
Anker

(Anker SoundCore Liberty 4 Pro ve samsung buds 3 muadili kulaklık konusu geliyor fiyat1500 tl )​

https://m.miniinthebox.com/p/smart-...pk-android-12-6k_p9650979.html?prm=2-2.3.5.31 hk1 modeli de varmış buda güzel ürün

Son düzenleme:
1 saat 8 dakikada 1k hit almıs konu masallah efso konu geliyor
Anker

(Anker SoundCore Liberty 4 Pro ve samsung buds 3 muadili kulaklık konusu geliyor fiyat1500 tl )​

https://m.miniinthebox.com/p/smart-...pk-android-12-6k_p9650979.html?prm=2-2.3.5.31 hk1 modeli de varmış buda güzel ürün
Tr de hk1 sahibindenelde 2.5kya satiyolar :D

Tr de hk1 sahibindenelde 2.5kya satiyolar :D
+ Sertifikalı

çin komünist partisinin istihbarat cihazları. hizbullah telsizi gibi patlarsa şaşırmam.

Sıcak fırsat değilde reklam gibi sanki gönderi?

Buna en az 400 500 lira da vergi çıkar uyarmadı demeyin. O da çıkarsa tabi, gümrükteki müşavirlik firmaları laga luga yapıp 3-4 bin lira masraf da çıkarabilirsiniz ürünü gümrükte bırakırsınız her şeyi göze alın.

Geri