hocam eğer bütçe kısıtlı ise ya 7800xt yada 9060xt 16gb beklemeni öneririm tahminene 9060xt 17 18 bandına gelir gibi 5060 ti dan daha iyi fps değerlerine sahip olucak gibi duruyor 5 haziranda tanıtımı yapılacak beklemen en doğrusu olur
7800xt ile 5060ti arasında fark yok. 9000 serisinde 5000 serisinde olduğu gibi mfg teknolojine benzer bir şey olacak mı?hocam eğer bütçe kısıtlı ise ya 7800xt yada 9060xt 16gb beklemeni öneririm tahminene 9060xt 17 18 bandına gelir gibi 5060 ti dan daha iyi fps değerlerine sahip olucak gibi duruyor 5 haziranda tanıtımı yapılacak beklemen en doğrusu olur
Fsr 4.0 redstone ile olacak7800xt ile 5060ti arasında fark yok. 9000 serisinde 5000 serisinde olduğu gibi mfg teknolojine benzer bir şey olacak mı?
17-18kda gelse fena olmaz ama muhtemelen direk 20kdan çıkaracaklar trde.hocam eğer bütçe kısıtlı ise ya 7800xt yada 9060xt 16gb beklemeni öneririm tahminene 9060xt 17 18 bandına gelir gibi 5060 ti dan daha iyi fps değerlerine sahip olucak gibi duruyor 5 haziranda tanıtımı yapılacak beklemen en doğrusu olur
evet var sadece 9000 serisine ait yz destekli görüntü geliştirme7800xt ile 5060ti arasında fark yok. 9000 serisinde 5000 serisinde olduğu gibi mfg teknolojine benzer bir şey olacak mı?
parça konusunda örnek verebilir misin, ben de sıfır mı ikinci el mi kararsız kalıyorum ama ikinci elleri bile neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar bu yüzden sıfıra yönelmeyi düşünüyorumİkinci el öneren olmuş asla şu teknolojik ürünlerde 2.el bulasmamaya çalışın
ram ve ssd de direk 2. el önermiyorum. işlemcilerde genelde sıkıntı çıkma ihtimali düşük. Ekran kartı tamamen kumar ne çıkacağı belli olmuyor.parça konusunda örnek verebilir misin, ben de sıfır mı ikinci el mi kararsız kalıyorum ama ikinci elleri bile neredeyse sıfır fiyatına satıyorlar bu yüzden sıfıra yönelmeyi düşünüyorum
nvidia gibi yapabilirler mi acaba?evet var sadece 9000 serisine ait yz destekli görüntü geliştirme
bu zamana kadar tüm ekran kartlarını ikinci el kullandım. test ederseniz bir şey çıkmaz. hatta aralarında biri 5600xt ekran kartıydı. bozuk cıkmasıyla ün salmış bir ekran kartıydı fakat hiç sorun yaşamadım.ram ve ssd de direk 2. el önermiyorum. işlemcilerde genelde sıkıntı çıkma ihtimali düşük. Ekran kartı tamamen kumar ne çıkacağı belli olmuyor.
bu sefer yapmışa benziyorlarnvidia gibi yapabilirler mi acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu zamana kadar tüm ekran kartlarını ikinci el kullandım. test ederseniz bir şey çıkmaz. hatta aralarında biri 5600xt ekran kartıydı. bozuk cıkmasıyla ün salmış bir ekran kartıydı fakat hiç sorun yaşamadım.
alırken tanıdıktan mı aldınız yoksa test ederek mi? aldıktan birkaç hafta sonra sıkıntı çıkaran birkaç kart duydum o yüzden biraz sıkıntılı geldi sonuçta 3000 serisi bile 5 yaşına girdi.bu zamana kadar tüm ekran kartlarını ikinci el kullandım. test ederseniz bir şey çıkmaz. hatta aralarında biri 5600xt ekran kartıydı. bozuk cıkmasıyla ün salmış bir ekran kartıydı fakat hiç sorun yaşamadım.
fsr 4 kalite bakımından dlss3 ile dlss4 arası gibi durumda şuanda. mfgyi ben beğenemedim açıkçası ama benzeri gelcek diyorlar.nvidia gibi yapabilirler mi acaba?
hiçbir zaman tanıdıktan bir şey almadım. kartı iyice yorarsanız iyice test ederseniz bir şey olacağını sanmıyorum. ben hiç yaşamadım.alırken tanıdıktan mı aldınız yoksa test ederek mi? aldıktan birkaç hafta sonra sıkıntı çıkaran birkaç kart duydum o yüzden biraz sıkıntılı geldi sonuçta 3000 serisi bile 5 yaşına girdi.
fsr 4 kalite bakımından dlss3 ile dlss4 arası gibi durumda şuanda. mfgyi ben beğenemedim açıkçası ama benzeri gelcek diyorlar.