DDR5 ram onerisine ihtiyacim var.

ardayyy

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
5000
DDR5 sisteme geciyorum, haliyle daha da pur dikkat parcalari topluyorum. Anakartim 7200 frekans hizina kadar destekliyor.

RGB ve goruntuye onem veriyorum,
bazi cipset olaylari varmis sanirsam hynix/samsung gibi. Cok bilgim yok ama hynix en iyisi diyorlar. Bana guzel bir ram onerir misiniz 16x2 ram.

ANAKART: B650M GAMİNG WİFİ
İSLEMCİ: Ryzen 5 7600
BUTCEM 5000 LİRA

DDR5 sisteme geciyorum, haliyle daha da pur dikkat parcalari topluyorum. Anakartim 7200 frekans hizina kadar destekliyor.

bazi cipset olaylari varmis sanirsam hynix/samsung gibi. Cok bilgim yok ama hynix en iyisi diyorlar. Bana guzel bir ram onerir misiniz 16x2 ram.

BUTCEM 5000 LİRA
öncelikle ana kartınız 7200 desteklemesi süper fakat am5 te 6000mhz yi geçince çok fazla sorun yaşıyorsun hatta 6000mhz 7000 7200 den daha hızlı çalışabiliyor https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...6g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.1.3 skhynix çipi var taş gibi ram.

tavsiyeniz icin tesekkur ederim hocam fakat daha bilindik markalara yonelmeyi dusunuyorum, 2. el satacagim zaman satilmasi maalesef zorluyor. kingstone + gskill + corsair vb. daha da cezbediyor beni.

tavsiyeniz icin tesekkur ederim hocam fakat daha bilindik markalara yonelmeyi dusunuyorum, 2. el satacagim zaman satilmasi maalesef zorluyor. kingstone + gskill + corsair vb. daha da cezbediyor beni.h
hocam patirot ta aslında son zamanlarda f/p olduğu için herkesin kullanmaya başladığı bir ram markası oldu fakat tabii ki sizin isteğiniz :D

gayet guzel hocam, itopyadan alabilirim. %10 iyzico ile ode + ilk harcamaya ozel 500tl cashback (iyzico) + parolapara 400 lira cashback ile totalde 1600 lira indirime deni geiyor. 5400 liraya dusuyor.

en azindan belli bir magazadan almak daha karli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/genel-mark...tiqueId=61&merchantId=124551&utm_source=aff_t masterpass kodu ile 750 tl daha düşüyor hocam ve peşine 3 taksit fırsatı da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/xpg-caster...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst şöyle bir modeli de var.
onerileriniz icin tesekkur ederim XPG yerine kingston da tercih edebilirim.

Kingstonun bu modelinde kronik cip hatası var diyorlardı
Bilmiyorum hocam ben bu "kingston" diye önerdim😂
Demek ki iyi markalarda bile hatalar çıkabiliyormuş. Ya yine de fazla onun bunun dediğini dinlememek lazım örneğin herkes bir hata bulur x markasında. Önemli olan genel kullanıcı deneyimi. Ama bu dediğiniz hata yaygın bir şey ise başka ram'lere yönelin bence de.

BUTCEM 5000 LİRA
Xpg rgb blade 6000mhz cl 30 serisi iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye