Akko mg75w şarj sorunu

ByZals

80+
Reaksiyon skoru
26
arkadaşlar merhaba akko mg75w model rgb siz klavye aldım. 2.4ghz modda kullanıyorum şarj ederken kabloyu takınca aynı modda mı kalması gerekiyor 3-4 kablolu durunca kabloyu çıkardıktan 30 dk sonra şarj bitiyor. Fn+y 2.4 modu FN+u usb kombinasyonları felanda var.

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
naptınız hocam çözebildinizmi aynı sorunu yaşıyorum bende
Gaming gen teknik ekibiyle iletişime geçtim en son şöyle dediler
Merhaba,
Şuanlık sizden isteğimiz ürünü 1 saat kadar şarj edip şarj yüzdesini görebiliyorsanız 1-2 saatlik kullanımda ne kadar düşüş olduğunu gözlemlemenizdir. Sonrasında tekrar bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bunu test edip tekrardan onlarla iletişime geçicem.usb modda hiç şarj olmuyor zaten win modda denicem.

İyi günler dileriz,

Gaming gen teknik ekibiyle iletişime geçtim en son şöyle dediler
Merhaba,
Şuanlık sizden isteğimiz ürünü 1 saat kadar şarj edip şarj yüzdesini görebiliyorsanız 1-2 saatlik kullanımda ne kadar düşüş olduğunu gözlemlemenizdir. Sonrasında tekrar bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bunu test edip tekrardan onlarla iletişime geçicem.usb modda hiç şarj olmuyor zaten win modda denicem.

İyi günler dileriz,
şarj yüzdesini görebildiğimiz bi yer varmı peki
şimdi kontrol ettim win modunda klavye bi kaç saattir kablo takılı kabloyu çektiğim gibi şarj 20 lere düştü bide prizden adaptör ile şarj etmeyi denicem şimdi

Son düzenleme:
şarj yüzdesini görebildiğimiz bi yer varmı peki
şimdi kontrol ettim win modunda klavye bi kaç saattir kablo takılı kabloyu çektiğim gibi şarj 20 lere düştü bide prizden adaptör ile şarj etmeyi denicem şimdi
Uygulamasın üzerinde yok şarj yüzdesi sen nerden gördün 20 leri

Aslında prizden şarj pek önerilmez düşük amper vermeyi unutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle klavye yapıyorlar şarj yüzdesi koymuyorlar şaka gibi
yarım saat adaptör ile şarj ettim 20w vardı baya hızlı doldu. sonra çekip pc ye bağladım evden çıktım 5 saat kadarda öyle doldu. uygulamda hala full gözükmüyordu ama klavyenin ışığına göre fullenmiş. az önce çektim şarjdan bakalım ne kadar dayanacak aktif kullanmımda.

sonucu buraya paylaşır mısın test edince.
dün gece 2 saat kullandım bugünde 2 saattir kullanıyorum rgb açık şekilde. uygulamada baya düşük gözüküyor pil. ama klavyenin üstünde ışık hala yanmadı dolu gözüküyor baya. leş gibi yazılım yapmışlar.

Evet yazılımı baya kötü sendeki ürün farklı sanırım bende rgb yok çünkü bendeki bu

Evet yazılımı baya kötü sendeki ürün farklı sanırım bende rgb yok çünkü bendeki bu
evet bendeki bu

aktif kullanmadığım halde aşşağı yukarı 1 gün sürüyor şarjı kablolu kullanmayı düşünüyorum hocam ben aartık sen denedinmi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,398
Üyeler
186,328
Son üye
kerem616
Geri