❌İndirim Bitti! 15000 TL Canon EOS 2000D 18-55mm Is +75-300mm

İlk

Aldığım makinam Lisa yılında Nikon colpix p 80 idi o zamanlar tabii ki telefonlar iyi çekmiyordu gezilerde felan kullanıyordum ayrıca İstanbul'a arkadaşlarla turla gittiğimde uzaktaki bir yazı vardı okuyanıyordum ben bula görüntüyü yakınlaştırdım okunuyordu baya faydalı idi benim için şimdi açıkçası bunu alsam ne kadar kullanabilirim bilemedim.
coolpix serisi fiyatına göre en güzel kameralardan biriydi benim de ilk kameram coolpix serisinden hangi modeliydi tam hatırlamıyorum kompakt makinalar ile DSLR arasında fark var ama fiyatına göre coolpix serisi baya iyiydi

coolpix serisi fiyatına göre en güzel kameralardan biriydi benim de ilk kameram coolpix serisinden hangi modeliydi tam hatırlamıyorum kompakt makinalar ile DSLR arasında fark var ama fiyatına göre coolpix serisi baya iyiydi
Aynen compaktı açıkçası ailem tavsiye üzerine almıştı eşi japon olan bir arkadaşı vardı babamın onunla gidip almıştık.

Bir süredir hobi olarak A6000 bakıyordum. Stok olsaydı çok iyi olabilirdi.

300mm lensle bedava cidden. Olmasa neysede. Alınır. Muadili sayılacaka nikon var 300mm ayrı bir zevk

Forum tayfa hızlıymış, üzücü :(

1749063516029.webp

Geri