iptal edersen F5 te bekliyorumAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı senin dediğin gibi oldu. Satın alma seçeneklerini tıkladım peşin 3 taksitle aldım. Ama niye aldım :ASDAS

iptal edersen F5 te bekliyorumAlıntıyı görüntüle
Aynı senin dediğin gibi oldu. Satın alma seçeneklerini tıkladım peşin 3 taksitle aldım. Ama niye aldım :ASDAS
sepete eklenmiyor eklense alacaktım.stok var tekrardan
evet bence kullanacak arkadaş alsın bu seti al sat için düşünüyorsan aşırı mantıklı olduğunu düşünmüyorumBunun içinden 2 lens mi çıkıyor o yüzden mi iyi fiyat
Megapiksel=görüntü kalitesi demek değildir telefon 108 megapiksel ama lens mercek vs bir sürü detay varAnlamadığım 24 megapiksel ile nasıl bir çözünürlük olabilir şuan elimdeki telefon 108 megapiksel
zaten telefon markalarının yaptığı bir algıdan ibaret megapiksel terimi. Direkt olarak kaliteyle pek alakası yok çekebileceği maksimum piksel sayısını söylüyor bize.Anlamadığım 24 megapiksel ile nasıl bir çözünürlük olabilir şuan elimdeki telefon 108 megapiksel
aynı görseli tekrar atmayayım uyarı yedim içerde yakmışzaten telefon markalarının yaptığı bir algıdan ibaret megapiksel terimi. Direkt olarak kaliteyle pek alakası yok çekebileceği maksimum piksel sayısını söylüyor bize.
Alan birisi anında ilana koymuş bilehttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...us75-300mm-fotograf-makinesi-1250454336/detay
Tabikide fotoğraf makinasının daha iyi olacağını biliyorum diyafram ayna vb gibi şeyler vardı üniversitede iken seçmeli olarak aldığım derslerden biraz hatırlıyorum ama benim gibi telefondan başka çekim yapmayan biri için ne kadar etkili olurMegapiksel=görüntü kalitesi demek değildir telefon 108 megapiksel ama lens mercek vs bir sürü detay var
Adam çok hızlızaten telefon markalarının yaptığı bir algıdan ibaret megapiksel terimi. Direkt olarak kaliteyle pek alakası yok çekebileceği maksimum piksel sayısını söylüyor bize.
Alan birisi anında ilana koymuş bilehttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...us75-300mm-fotograf-makinesi-1250454336/detay
Ne amaçla kullandığına bağlı ben yıllardır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum hobi olarak bu set başlangıç için aşırı mantıklı bir set bu fiyatlara kalmadı artık uzak yakın her türlü çekim yapılır bununlaTabikide fotoğraf makinasının daha iyi olacağını biliyorum diyafram ayna vb gibi şeyler vardı üniversitede iken seçmeli olarak aldığım derslerden biraz hatırlıyorum ama benim gibi telefondan başka çekim yapmayan biri için ne kadar etkili olur
İlkNe amaçla kullandığına bağlı ben yıllardır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum hobi olarak bu set başlangıç için aşırı mantıklı bir set bu fiyatlara kalmadı artık uzak yakın her türlü çekim yapılır bununla
Aldığım makinam Lisa yılında Nikon colpix p 80 idi o zamanlar tabii ki telefonlar iyi çekmiyordu gezilerde felan kullanıyordum ayrıca İstanbul'a arkadaşlarla turla gittiğimde uzaktaki bir yazı vardı okuyanıyordum ben bula görüntüyü yakınlaştırdım okunuyordu baya faydalı idi benim için şimdi açıkçası bunu alsam ne kadar kullanabilirim bilemedim.Ne amaçla kullandığına bağlı ben yıllardır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum hobi olarak bu set başlangıç için aşırı mantıklı bir set bu fiyatlara kalmadı artık uzak yakın her türlü çekim yapılır bununla