Android Xiaomi redmi 8 Downgrade Nasıl yaparım?

Talha-

80+
Reaksiyon skoru
171
Agalar telefonum çok kasıyor ve donuyor. Bir fotoğraf çekmem bile en az 30 saniye sürüyor. Cihazda hiç oyun yüklü değil. Fotoğraf ve dosyalarda çok az. Biraz araştırdım Rom atılırsa iyi performans alınır ama riskli işlem deniliyor. Daha sonra downgrade yapıp kasmayı çözenler gördüm. Bunu nasıl yaparım yardımcı olur musunuz?

Öncelikle o telefon artık ekonomik ömrünü tamamlamış olduğunu için yeni bir telefon almanız daha mantıklı olur. İlk olarak youtube xiaomi kilit açma yazın sonra xiaomi rom atma yazın hocam bu kadar.

Öncelikle o telefon artık ekonomik ömrünü tamamlamış olduğunu için yeni bir telefon almanız daha mantıklı olur. İlk olarak youtube xiaomi kilit açma yazın sonra xiaomi rom atma yazın hocam bu kadar.
Çok telefon kullanan biri değilim. Youtube whatsapp google kullanıyorum sadece. Şuan yeni telefon alacak bütçem yok 1 yıl kadar daha idare ederim. Rom işlemi riskli deniliyor. Telefondan da çok anlamıyorum bozmayım. Basit şekilde downgrade atılma yolu yok mu? Birkaç video izledim çok karışık geldi bana

Çok telefon kullanan biri değilim. Youtube whatsapp google kullanıyorum sadece. Şuan yeni telefon alacak bütçem yok 1 yıl kadar daha idare ederim. Rom işlemi riskli deniliyor. Telefondan da çok anlamıyorum bozmayım. Basit şekilde downgrade atılma yolu yok mu? Birkaç video izledim çok karışık geldi bana
Hiç bilmeyen birine biraz karışık gelebilir ama aslında çok kolay hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri