❌İndirim Bitti! SON GÜN AKSAM 00:00 WRAİTH BAYRAM İNDİRİMİ!!!

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Siteye bakarken bayram indirimlerinin geldiğini gördüm. Çok deli dehşet indirimler var sitede, almak isteyen varsa bence indirimdeki ürünlerden yararlanın dostlar. Bu indirimlere ek ben ödeme kısmında CONLİFE kodunu kullanıyorum yani ek indirimde ordan alırsınız. Herkese iyi alışverişler dilerim.

Siteye bakarken bayram indirimlerinin geldiğini gördüm. Çok deli dehşet indirimler var sitede, almak isteyen varsa bence indirimdeki ürünlerden yararlanın dostlar. Bu indirimlere ek ben ödeme kısmında CONLİFE kodunu kullanıyorum yani ek indirimde ordan alırsınız. Herkese iyi alışverişler dilerim.
Hocam ürün yazsaydınız keşke

Bigbig won blitz 2 iyi fiyata düşmüş. Onun dışında madlions eski fiyatına gelmiş.

Arkadaş kendi indirim kodunu kullandırmak amacıyla sürekli post paylaşıyor. 😃😃

Düzeltme: yanlış anlamışım, arkadaştan özür dilerim.

Son düzenleme:
İyzico ilk alışveriş + parolapara ile vgn a75 alınabilir.

super super pek bir şey yok benim için zarar etmicem bu ay :D

Arkadaş kendi indirim kodunu kullandırmak amacıyla sürekli post paylaşıyor. 😃😃
kod benim değil, fark ettiysen bende kullanıyorum diyorum. Kullanıp kullanmaman bana bir fayda etmiyor. Buranın amacı hangi ürünü daha indirimli alabiliriz yani sıcak fırsatlar dahada indirimli alabilicekleri bir kod paylaşıyorum sen ister kullan ister kullanma

kod benim değil, fark ettiysen bende kullanıyorum diyorum. Kullanıp kullanmaman bana bir fayda etmiyor. Buranın amacı hangi ürünü daha indirimli alabiliriz yani sıcak fırsatlar dahada indirimli alabilicekleri bir kod paylaşıyorum sen ister kullan ister kullanma
o zaman niye inatla ayni kodu paylasiyorsun hocam sadece kodu indirim diye paylasmisligin var senin

o zaman niye inatla ayni kodu paylasiyorsun hocam sadece kodu indirim diye paylasmisligin var senin
Hocam bu devirde indirim indirimdir. bir sürü kod var ben severek izlediğim bir içerik üreticisinin kodunu paylaşıyorum. Diğer kodlarıda paylaşabilirim buraya istediğinizi kullanırsınız.

Güzel indirimler fakat knoblu ekranlı güzel bir klavye yok

Geri