❌İndirim Bitti! SON GÜN AKSAM 00:00 WRAİTH BAYRAM İNDİRİMİ!!!

Bu ürünler gözüme çarptı özellikle Türkçe tuş takımı. Malum TR klavye bulunmuyor, klavye değiştirsem bile ondan ona sürekli kullanırım diye düşünüyorum, fiyatı biraz fazla geldi ama ömürlük gibi. Klavye olarak şu an Ajazz ATK680 var, F tuşları yok ve çift basma yapıyor pek memnun değilim. Sessiz ve tok Switch seviyorum. CS falan oynamam, hikayeli oyunlar ve yazı işleri. Klavyelerden hangisini önerirsiniz?

Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı

VGN A75 Klavye (Manyetik Switch / HE)
VGN V87 Mekanik Klavye
Dark Project ALU87A Mekanik Klavye

Bu ürünler gözüme çarptı özellikle Türkçe tuş takımı. Malum TR klavye bulunmuyor, klavye değiştirsem bile ondan ona sürekli kullanırım diye düşünüyorum, fiyatı biraz fazla geldi ama ömürlük gibi. Klavye olarak şu an Ajazz ATK680 var, F tuşları yok ve çift basma yapıyor pek memnun değilim. Sessiz ve tok Switch seviyorum. CS falan oynamam, hikayeli oyunlar ve yazı işleri. Klavyelerden hangisini önerirsiniz?

Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı

VGN A75 Klavye (Manyetik Switch / HE)
VGN V87 Mekanik Klavye
Dark Project ALU87A Mekanik Klavye
Vgn A75i öneririm, manyetik switch olması rakiplerine göre avantaj sağlıyor.

Ben de hiç alışveriş yapmadım ama uygulamayı ilk indirdiğinde alınması gerekiyor sanırım, sonra fiyat değişiyor.
Ben de farklı hesap açarak hem uygulama hem de WEB üzerinden denedim ama hep fiyat artıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben daha önce aldım, o şekilde yaptı.
Alıntıyı görüntüle
conlife indirim kodu.webp

Ürününe göre farklı indirim atıyor o zaman. Bende 17.97 TL indirim sana çok bile dedi :D

Bunu alsak standlı olarak standı usb ile kasaya bağlamak lazım birde alıcısı bağlanacak tek joystick için 2 usb portu gidecek

En azından alıcı sadece tek joystick yerine iki üç taneye bağlanır mı ben üç tane almayı düşünüyorum 6 portu işgal edecek. Yada Bluetooth ile tüm joystickleri mi bağlamak gerekir

Alıntıyı görüntüle

Ürününe göre farklı indirim atıyor o zaman. Bende 17.97 TL indirim sana çok bile dedi :D
Hocam %3 olarak hesaplıyordu sanırım. Üründen ürüne değişiyor

Beyler fps oyunları için klavye önerisi var mı
Bütçe nedir kanka

Darmoshark Top98 Mekanik Klavye alınır mı?​

Alınır hocam indirimdeyse + kod kullan baya iyi olur

Darmoshark Top98 Mekanik Klavye alınır mı?​

Ben almazdım, yerine Ak980 alırdım. Daha şık ve 2 kat fazla bataryası var. Ama indirimli alacaksan bir şey diyemem. https://www.ciceksepeti.com/coverzo...uztype-c-kablolu-siyahgift-switch-kcm38508396
Edit : Şimdi farkettim yakında ajazz klavyeler gaminggene geliyor fiyatlarına bakmak lazım: https://www.gaming.gen.tr/marka/ajazz/
Gaminggen yeniden kampanya başlatırsa, efsane fiyatlar olabilir.

Hocam %3 olarak hesaplıyordu sanırım. Üründen ürüne değişiyor

Bütçe nedir kanka

Alınır hocam indirimdeyse + kod kullan baya iyi olur
5k kanka snap tap rapid triggeeli fişek bir şey arıyorum

Geri