MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 688
benim kasa 305 mm destekliyor304x126x50mm
benim kasa 305 mm destekliyor304x126x50mm
İncelemede bir sorun yok zaten, bazı oyunlarda başa baş performans gösteriyorlar. Bazılarında 5060 ti biraz daha önde, bazı oyunlar Nvidia partnerliği olduğı için fark çokmuş gibi gözüküyor. Şam şeytanlığı yapmanın alemi yok.kral incelemeyi ben yapmadım hardware unboxed yaptı oraya söyleyebilrisiniz
Yoo konuşulsun tabii, zaten parası olan onları alıyor, ama 5060ti 16gb ile aradaki fark 100 dolar, fiyat/performans olarak bakarsan 9060xt mantıklı tercih. 9060xt 16 gb parasına anca 5060 8gb alırsın, o kartı da havada karada tokatlıyor. Performans segmenti değil fiyat segmenti olarak bakarsanız rahat edersiniz. He sizin gözünüzde 18 binle 22 bin arasında fark yoksa ne ala. Ben ev geçindiriyorum, ay sonu 1000 liraya bile muhtaç oluyorsun.Hepimiz için geçerli bu durum zaten, acil ihtiyaç ise tercihen alabilirsin evet olabilir, ancak sistemi olan, aciliyeti olmayan ya a 3-5 ayda PC toplayan insanlar var. Tavsiye ederken segmenti içerisindeki rakip ürünleri konuşmak zorunda herkes, RX 7700 XT, 7800 XT, RTX 5060 TI. Bunları konuşmadan dümdüz gidin alın mı desin insanlar?
cok rahat sığar benim kasa 300mm destekliyor 320mm kart takanlar varbenim kasa 305 mm destekliyorsığdıramam ben
neyin şam şeytanlıgını yapacagım rt oyunlarında rezalet kart üstüne nvdia da mfg var amd de yok mfg yi eklersek nvdia yok ediyor kaltie bozmadan aradaki fark 3k çok az fark bu fark git direkt 5060ti 16 al geç amd alınmaz 18 e daha düşük kartİncelemede bir sorun yok zaten, bazı oyunlarda başa baş performans gösteriyorlar. Bazılarında 5060 ti biraz daha önde, bazı oyunlar Nvidia partnerliği olduğı için fark çokmuş gibi gözüküyor. Şam şeytanlığı yapmanın alemi yok.
Hocam aşagidaki tabloyu zaten mantiksiz yapmislar Duyuruldugu zaman Amd kendi testlerinde 5060ti 8 gb ile eslestiriyordu karti bu tabloyu boşa yapmislar
kartın resmi adını yaz, resmi sitesinde boyutları yazar. mesela3 fanlı olanların boyutlarını bulamadım alcak olsam kasaya sığarmı sığmazmı öğrenemicez.
anlaşma ile alakası yok. indiana jones'da yapılan test full ray tracing yani path tracing olarak geçiyor. nvidia'nın avantajı ray tracing'e ne kadar yük binerse o kadar ortaya çıkıyor. 9000 serisi ortalama bir ray tracing performansı var fakat bu tarz tamamen ışıklandırmayı ray tracing üzerinden yapan oyunlarda fark çok fazla oluyor. indiana jones'da ray tracing orta ayarda olsa büyük ihtimal fark %'lik olarak çok daha azalacaktır.İncelemede bir sorun yok zaten, bazı oyunlarda başa baş performans gösteriyorlar. Bazılarında 5060 ti biraz daha önde, bazı oyunlar Nvidia partnerliği olduğı için fark çokmuş gibi gözüküyor. Şam şeytanlığı yapmanın alemi yok.
370 dolar satış fiyatı. Firmalara 250 dolardan geldiğini düşün.Zaten 370 dolarla fiyati 15k falan oluyo Tr için 18 e cikis yapmasi fena degil bence fiyatlari