🔥İndirim 9060 xt çıkış yaptı 16 (17999) ve 8 versiyonları ekliyorum

Black Myth Wukong karşılaştırma için baz alınamaz ama fiyat açısından gerçekten cezbedici bir ürün değil. 2-3k daha aşağıda çıkmasını bekliyordum.
yeni nesil gelicek tüm oyunlar bu bazda olucak gelecege dönük bakmak lazım bu tarz işlere sonuçta 2025 model kart alıp rt performansınıda iyi beklersiniz 18k para isteniyor artık oyunlarda rt yi kapatamıyorsunuz bunu unutmamak lazım şuan için evet kıstas olamaz ama 2026 ve ötesinde çok önemli bir yere sahip olucak rt

3k değil 4k fark, o paraya bir işlemci alacağım kendime, sokakta bulmadım ki saçayım, anca alıyoruz ucu ucuna.

Hepimiz için geçerli bu durum zaten, acil ihtiyaç ise tercihen alabilirsin evet olabilir, ancak sistemi olan, aciliyeti olmayan ya a 3-5 ayda PC toplayan insanlar var. Tavsiye ederken segmenti içerisindeki rakip ürünleri konuşmak zorunda herkes, RX 7700 XT, 7800 XT, RTX 5060 TI. Bunları konuşmadan dümdüz gidin alın mı desin insanlar?

3 fanlı olanların boyutlarını bulamadım alcak olsam kasaya sığarmı sığmazmı öğrenemicez.

yeni nesil gelicek tüm oyunlar bu bazda olucak gelecege dönük bakmak lazım bu tarz işlere sonuçta 2025 model kart alıp rt performansınıda iyi beklersiniz 18k para isteniyor artık oyunlarda rt yi kapatamıyorsunuz bunu unutmamak lazım şuan için evet kıstas olamaz ama 2026 ve ötesinde çok önemli bir yere sahip olucak rt
Geleceğe dönük hiçbir oyun bu bazda olmayacak, ilgili oyun tamamen Nvidia kartlarda iyi performans sergilemekte ve diğer üreticilerde sergilememekte. Kartların zaten RT performansı iyi, RT sadece bu oyunda yok. Diğer RT oyunlarında böyle bir sorun bulunmamakta, fanboyların hepsinin bu oyunu argüman göstermesi çok aptalca. Dışarıda onlarca RT oyunu var, sadece tek bir oyun üzerinden değerlendirilme yapılamaz.

Geleceğe dönük hiçbir oyun bu bazda olmayacak, ilgili oyun tamamen Nvidia kartlarda iyi performans sergilemekte ve diğer üreticilerde sergilememekte. Kartların zaten RT performansı iyi, RT sadece bu oyunda yok. Diğer RT oyunlarında böyle bir sorun bulunmamakta, fanboyların hepsinin bu oyunu argüman göstermesi çok aptalca. Dışarıda onlarca RT oyunu var, sadece tek bir oyun üzerinden değerlendirilme yapılamaz.
kral incelemeyi ben yapmadım hardware unboxed yaptı oraya söyleyebilrisiniz

Geri