2500 TL Gamepad Önerisi

pavlos

80+
Reaksiyon skoru
9
8BitDo Ultimate 2C, Mechanike G1 Pro, Bigbig Won Gale Hall, Aether ve Fantech Shooter 3 arasında kaldım bunlardan hangisini almam daha uygun olur yada başka bir kontrolcü mü almalıyım?

bataryalı olmadığı için sorunsuz uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor bendede bundan var. ama dediğiniz modellerde çok güzel.
XBOX çoğu konuda bu cihazlardan iyi diye biliyorum garanti konusunda da avantajlı olduğu için XBOX'a daha sıcak bakıyorum birde fiyatı baya avantajlıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bataryalı olmadığı için sorunsuz uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor bendede bundan var. ama dediğiniz modellerde çok güzel.
Pil konusu sıkıntı yaratmıyor mu peki her seferinde pile para vermek canınızı sıkmıyor mu? @furkankong @kadiralkan

Son düzenleme:
XBOX çoğu konuda bu cihazlardan iyi diye biliyorum garanti konusunda da avantajlı olduğu için XBOX'a daha sıcak bakıyorum birde fiyatı baya avantajlıymış
dün kargodan teslim aldım dünden beri full kullanıyorum baya iyi eski kolda msı gc 30 v2 oda iyidi ona bile fark atıyor baya xbox

Pil konusu sıkıntı yaratmıyor mu peki her seferinde pile para vermek canınızı sıkmıyor mu? @furkankong @kadiralkan
Şarj edilebilir 4 adet pil ve şarj kiti alacaksın öyle devamlı oynayabilirsin biteni şarj eder dolu olan ile oynarsın öyle çevire çevire hiç pili bitmeden oynayabilirsin.

Şarj edilebilir 4 adet pil ve şarj kiti alacaksın öyle devamlı oynayabilirsin biteni şarj eder dolu olan ile oynarsın öyle çevire çevire hiç pili bitmeden oynayabilirsin.
Anladım hocam bunlara rağmen gene de bu kollar arasında XBOX daha mı mantıklı peki?

https://www.whatgeek.com/ dan Gamesir Cyclone 2 alabilirsin.
Yabancı olduğu için pek sıcak bakmıyorum hocam genelde türkiye içerisinden almayı seçiyorum ama düşünmüştüm bi ara

Anladım hocam bunlara rağmen gene de bu kollar arasında XBOX daha mı mantıklı peki?

Yabancı olduğu için pek sıcak bakmıyorum hocam genelde türkiye içerisinden almayı seçiyorum ama düşünmüştüm bi ara
Oynayacağın oyuna göre değişse de BBW Blitz 2 3500 den 3000 e düştü. Parolapara ve İyzico ile 900 daha düşer.

XBOX ve dualsense kolları Pc İçin hiç mantıklı değil.
Cyclone2 en iyi ürün olur alabileceğin.
Parolapara kullanmadıysan ve gizalada parolapara geçiyorsa 3200 - indirim ile alabilirsin oradan.
Aksi takdirde xbox al diyeceğim ama ona şarj kiti ve pil alacaksın bi de zaten cyclone 2 fiyatını geçecek :D

XBOX ve dualsense kolları Pc İçin hiç mantıklı değil.
Cyclone2 en iyi ürün olur alabileceğin.
Parolapara kullanmadıysan ve gizalada parolapara geçiyorsa 3200 - indirim ile alabilirsin oradan.
Aksi takdirde xbox al diyeceğim ama ona şarj kiti ve pil alacaksın bi de zaten cyclone 2 fiyatını geçecek :D
Fifa ve Hikayeli oyunlar oynayacağım ama gecikme durumunun pek olmasını istemiyorum hocam takıntılı bir insanım dualshock 4 kullandığım için bu kolun performansı garip gelirse 1 sene kafayı yedirtir bana ama cyclone 2 her türlü halleder diyorsanız bakayım

İyzicoyu kullandım ancak Parolapara olayını bilmiyorum şuan iyzico bakiyemde 1100 tl var
IMG_0528.webp

İyzico ile aynı mantık ama bunun kartı troy, dolayısıyla her yerde geçmiyor kontrol etmek gerek.

Fifa ve Hikayeli oyunlar oynayacağım ama gecikme durumunun pek olmasını istemiyorum hocam takıntılı bir insanım dualshock 4 kullandığım için bu kolun performansı garip gelirse 1 sene kafayı yedirtir bana ama cyclone 2 her türlü halleder diyorsanız bakayım
Cyclone 2 pro kontrolcü aga dualsense ile xboxla falan rakip değil. Xbox elite, dualsense edge rakipleri.
Gecikme mecikme olmaz merak etme ayrıca arka tuşlara fifada çalım falan atayabilirsin 2 adet arka tuşu var.

Geri