🔥İndirim 9060 xt çıkış yaptı 16 (17999) ve 8 versiyonları ekliyorum

Bu fiyatları görünce linkteki sistem ucuz gelemeye başladı şaka gibi. (Linkteki sistem 35K olsun diye laf yapıyordum)

Şunu alır miss gibi kullanırız.

9060xt yi bekliyordum fp olur diye 5060ti 16gb alcam artik kesin ve net oldu

Bence 13k seviyesine 2-3 hafta içinde bile düşebilir. En geç 1.5 ay sürer direnişi. Düşmeye mahkum. AMD gerçekten büyük saçmalamaya başladı. Hem CPU hem GPU tarafında. Artık yeter. Kendine gel AMD, ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!. Gerçekten yeter. Üstümü başımı yırtıcam sinirden.

Bence 2-3 hafta içinde bile düşebilir. En geç 1.5 ay sürer direnişi. Düşmeye mahkum. AMD gerçekten büyük saçmalamaya başladı. Hem CPU hem GPU tarafında. Artık yeter. Kendine gel AMD, ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!. Gerçekten yeter. Üstümü başımı yırtıcam sinirden.
1 2 aya dusmesi benim icin onemsiz yakin zamanda alicam cunku artik 1 aydir bekliuorum bu karti

dayı bune böyle ne alcaz yav ekran kartı ? 9060 xt 16 gb alınır mı yoksa üste çıkıp 5060ti 16 gb 5070 mi almalı ?

Kartların arasında 80 dolar fark var, kart rezalet bir kart değil. Sadece şu an Türkiye'de alınabilecek bir fiyat düzeyinde değil, bir önceki mesajlarda bende belirttim bu fiyatlara alınmayacağını ama kartın ne RT performansı berbat ne de native performansı berbat. 350 Dolar bir kart için performansı oldukça iyi bir kart, burada da fiyatları yakında düşer. Aradaki farkın açılmasının sebebi de Black Myth Wukong, Alan Wake 2 ve Indiana Jones oyunları aslında normalde diğer oyunlarda RT'de bu kadar geriye düşmüyor.
Benim de aklımı karıştıran bu gibi oyunlar . Nvidia ray tacing konusunda ciddi atılımlar yapıyor Rtx mega geometry gibi.şimdi GTA 6 bu oyunlar tarzında gelecekse nvida almak en karlısı gibi duruyor. Ya da Witcher 4 mesela . Evet diğer oyunlarda benzerler ama böyle raytracingin yoğun kullanıldığı oyunlarda farkın büyük olması aklımı karıştırdı.dlss 1 çıktığında da pek kullanışlı gözükmüyordu şimdi ekran kartı almamızı etkileyebilecek düzeyde . Eklediğim test de ray tarcing yoğunluklu bir testmiş . Arada kaldım.

Ekler

• Screenshot_20250605_174354_YouTube.webp
    Screenshot_20250605_174354_YouTube.webp
    82.7 KB · Hit: 41
Geri