🔥İndirim 9060 xt çıkış yaptı 16 (17999) ve 8 versiyonları ekliyorum

8 GB zaten alınmaz 16 GB da pahalı geldi ağa 18k ne aw

neyin şam şeytanlıgını yapacagım rt oyunlarında rezalet kart üstüne nvdia da mfg var amd de yok mfg yi eklersek nvdia yok ediyor kaltie bozmadan aradaki fark 3k çok az fark bu fark git direkt 5060ti 16 al geç amd alınmaz 18 e daha düşük kart

Alıntıyı görüntüle
Kartların arasında 80 dolar fark var, kart rezalet bir kart değil. Sadece şu an Türkiye'de alınabilecek bir fiyat düzeyinde değil, bir önceki mesajlarda bende belirttim bu fiyatlara alınmayacağını ama kartın ne RT performansı berbat ne de native performansı berbat. 350 Dolar bir kart için performansı oldukça iyi bir kart, burada da fiyatları yakında düşer. Aradaki farkın açılmasının sebebi de Black Myth Wukong, Alan Wake 2 ve Indiana Jones oyunları aslında normalde diğer oyunlarda RT'de bu kadar geriye düşmüyor.

amd iyice sımardı sen nvidia fiyatına ürün satamazsın, satmak istiyorsan onlar gibi yazılım konusunda kendini geliştirmen lazım almayın bunu hic hesaplı değil.

Yoo konuşulsun tabii, zaten parası olan onları alıyor, ama 5060ti 16gb ile aradaki fark 100 dolar, fiyat/performans olarak bakarsan 9060xt mantıklı tercih. 9060xt 16 gb parasına anca 5060 8gb alırsın, o kartı da havada karada tokatlıyor. Performans segmenti değil fiyat segmenti olarak bakarsanız rahat edersiniz. He sizin gözünüzde 18 binle 22 bin arasında fark yoksa ne ala. Ben ev geçindiriyorum, ay sonu 1000 liraya bile muhtaç oluyorsun.
Fiyatlandırma keşke daha iyi olsa ama olması gerekenden 40 dolar fazla, onu da devlet ve aracılar bölüşüyor maalesef. İmkanı olan yurtdışından getirtsin, garantisi olmayacak ama ona göre.

18.000 lira az olmadığı için zaten madem para veriyorsun aldığına değsin diye RTX 5060 TI tavsiye veriyoruz. AMD rekabetçi olacaksa F/P olarak tercih edilebilir olmalı. RX 9070 XT ilk çıktığında 30 bin liraydı. 5070 TI 48-50bin liraydı. Kas gücü RT kapalı şekilde 5070 TI'nin üzerine dahi çıkıyor 9070 ve 20bin lira daha ucuzdu. Şimdi ikisi de neredeyse aynı paraya geldi mesela. AMD F/P olarak kalmak zorunda yoksa kimse gidin bunu alın demez, diyemez. Yanlış anlamayın siz şimdi ucu ucune getirdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz ama dediğim gibi bekleyebilecek insan varsa aciliyeti yoksa almasın lütfen bu paraya bu kartı.

yüksekmiş. 13 bin bekledim

18.000 lira az olmadığı için zaten madem para veriyorsun aldığına değsin diye RTX 5060 TI tavsiye veriyoruz. AMD rekabetçi olacaksa F/P olarak tercih edilebilir olmalı. RX 9070 XT ilk çıktığında 30 bin liraydı. 5070 TI 48-50bin liraydı. Kas gücü RT kapalı şekilde 5070 TI'nin üzerine dahi çıkıyor 9070 ve 20bin lira daha ucuzdu. Şimdi ikisi de neredeyse aynı paraya geldi mesela. AMD F/P olarak kalmak zorunda yoksa kimse gidin bunu alın demez, diyemez. Yanlış anlamayın siz şimdi ucu ucune getirdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz ama dediğim gibi bekleyebilecek insan varsa aciliyeti yoksa almasın lütfen bu paraya bu kartı.
kas gücü falan hikaye hocam eskide kaldı onlar. yazılımda kim iyiyse o firma iyidir.. amd yazılım olarak nvidia firmasının 10 sene gerisinden geliyor bu fiyatlara ürün satamazlar kabaca hakları yok yani.

AMD 8gb ekran kartı mı cıkarmıs

kas gücü falan hikaye hocam eskide kaldı onlar. yazılımda kim iyiyse o firma iyidir.. amd yazılım olarak nvidia firmasının 10 sene gerisinden geliyor bu fiyatlara ürün satamazlar kabaca hakları yok yani.

Hocam ben AMD daha iyi demedim zaten, yazılım olarak AMD hiçbir zaman Nvidia'dan daha iyi olamadı ki. Daha iyi olmayı da geçtim, iyi değil adamlar ya! :( Geçmiş yıllarda daha da felaketti yazılım olarak, geldiği nokta ancak "vasat" seviyesi 2025 ortası itibariyle...

Ama şu gerçek; kas gücünde halen çok çok iyiler. Sıcaklık değerleri harika, tüketilen W değerleri makul seviyede.

Teknoloji olarak geride olsalar da F/P olarak gözü kapalı tercih ediyordun. Ben RX 9070 XT aldığımda tam 30k idi,
Şimdi 35-40 arasında, RTX 5070 TI 40k'ya bulunuyor indirimlerle. F/P değilse AMD kazanamaz bu yarışı.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Geri