Cs2 Go ya göre yavaş hissettiyor

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Farkettinizmi bilmem ama cs2 go ya göre çok yavaş hissettiyor oyundaki (monitör 180hz) 180fps sanki 90 yada 100fps gibi hissettiyor valorant hiç sevmem ama girip bi deneyince ikisi arasında çok fark olduğunu gördüm cs2 akıcı gelmiyor gidip go indirdim yan yana test ettim farkı gördüm pc ile ilgili bişey olmaz diye düşünüyorum bu arada 100 ile 120 hz arasındaki farkı da anlayan biriyim cs artık bitti zaten sizede bundaki 180fps go daki 180 den yavaş geliyormu? (Sistem ortalama full ayarlarda 250 260fps veriyo ping de az)

bende oyle bir sey yok baya akici

Tam anlatamadım ama şöyle kısaca 180fps 180fps olduğunu görüyor ve hissediyorsun ama 180fps değil gibi de ikisi arasında bişey
Butun oyunculara ayni anda drop bile giriyor

Tam anlatamadım ama şöyle kısaca 180fps 180fps olduğunu görüyor ve hissediyorsun ama 180fps değil gibi de ikisi arasında bişey
Sende sıkıntı var pc de hem go hem 2 kurulu ikisinde de aynı fpsleri alıyorum ikiside baya akıcı valla fark yok bence csgo menüsü çok daha akıcı sadece oyun içi pek fark yok

Sende sıkıntı var pc de hem go hem 2 kurulu ikisinde de aynı fpsleri alıyorum ikiside baya akıcı valla fark yok bence csgo menüsü çok daha akıcı sadece oyun içi pek fark yok
Hocam fps konusunda bir sıkıntı yok başka pc de de denedim de go sanki daha akıcı geliyor bilmiyorum belki de grafik ayarları ile ilgilidir csnin hazır ayarlarını kullanıyorum ekstra bişey eklemedim

Hocam fps konusunda bir sıkıntı yok başka pc de de denedim de go sanki daha akıcı gelmiyor bilmiyorum belki de grafik ayarları ile ilgilidir csnin hazır ayarlarını kullanıyorum ekstra bişey eklemedim
Valla cs2 de akıyor bence hazır ayarlarda bende akıcı hissetmem güzel bir ayar çek mis gibi oyun

Valla cs2 de akıyor bence hazır ayarlarda bende akıcı hissetmem güzel bir ayar çek mis gibi oyun
Sildim hocam da kafama takıldı biraz konu açtım hileden oynanmıyor zaten hile açınca bile karşı takım da hile oluyor

Ben full faceit deyim valla oyun içi rekabetçi yoldaş hileden geçilmiyor
Faceit e başlasam ne kadar zor gelir hocam genelde iyi oynuyorum oyun içinde en son yoldaş da birisi spinbot+bunny açınca sildim direk

Faceit e başlasam ne kadar zor gelir hocam genelde iyi oynuyorum oyun içinde en son yoldaş da birisi spinbot+bunny açınca sildim direk
Sildiysen geri yuklemenin anlamı yok bence en başta biraz zorlanır alışırsın sonra

Geri