theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 937
Gay deilsen ufak tatsızlık çıkabilir reis , onun dışında bayramın mübarek olsunO benim sevgilim ne diyon![]()

Gay deilsen ufak tatsızlık çıkabilir reis , onun dışında bayramın mübarek olsunO benim sevgilim ne diyon![]()
Yok değilim, neyden ne çıkarıyorsunuz acaba, aramızda çok büyük iletişimsizlik var farklı dil konuşuyoruz sanki. Senin de bayramın mübarek olsun reisGay deilsen ufak tatsızlık çıkabilir reis , onun dışında bayramın mübarek olsun![]()
Nasıl yani aynı kişiyle 2 yıldır konuşuyorum her ay düzenli para da gönderdim nasıl sevgilin olabiliyor?.Şunu yazdıktan sonra erkek çıkıyomuş birde Zhuahwjwjsjssjskanaksnsksmsks . Çok düşünmeye gerek yok arkadaşın attığı LEGO dan al . Yanına bir mektupla içinde kendi portresi çizilmiş bir not . Bitti gitti .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu da benim sevgilim . 4 aydır konuşuyoruz bakalım ne olacak .
Bizim sweetie fox ablamız bize yeter.Ya kardeşim ne uzattın be. 38 yaşındayım, 6 senelik ilişkimi, nişan arefesinde bitirdim. Sen ne aşkından ne koklamasından ne öpmesinden bahsediyorsun?Hadi iyi geceler, hiç bir zaman koklayamayacağın sevgilini hayal et. Belki kamyon devirirsin rüyanda.