Yardım Rx 9060xt nitro+ almaya deger mi ?

WestnighT

80+
Reaksiyon skoru
135
Arkadaşlar sizce rx 9060xt için şu 3 model veya denkleminde hangisini almak mantıklıdır?
Rx 9060xt Sapphire Pulse (veya başka markadan dengi)
Rx 9060xt Sapphire Pure (veya başka markadan dengi)
Rx 9060xt Sapphire Nitro+ (veya başka markadan dengi)
16gb modelini alacağım ama board power ve saat hizlari farklılık gösteriyor, sizce ekstra vermeye değer mi ? Siz hangi modeli önerirsiniz ?

Arkadaşlar sizce rx 9060xt için şu 3 model veya denkleminde hangisini almak mantıklıdır?
16gb modelini alacağım ama board power ve saat hizlari farklılık gösteriyor, sizce ekstra vermeye değer mi ? Siz hangi modeli önerirsiniz ?
Bence değmez daha fazla vereceğine 5060 Tİ çıkartırsın daha mantıklı olur.

• Bütçe Dostu Seçenek: Sapphire Pulse, uygun fiyatıyla temel ihtiyaçları karşılar.
  • Orta Seviye Performans ve Estetik: Sapphire Pure, dengeli performansı ve şık tasarımıyla öne çıkar.
  • En İyi Performans ve Sessizlik: Sapphire Nitro+, yüksek performans ve sessizlik arayan kullanıcılar için en uygun tercihtir.
  • ChatGPT böyle dedi hocam.

Bence değmez daha fazla vereceğine 5060 Tİ çıkartırsın daha mantıklı olur.
Etik açıdan Nvidia almayı düşünmüyorum hocam, özellikle yurt dışındaki içerik üreticilerine yapılan ve oyunculuğu kötü etkileyen açıklamalardan sonra alırsam rahat edemem. ayrıca driver sorunlarından gına geldi artık laptopumda. Stabil diye Nvidia aldım laptobu daha tek mi çok mu ekran var onu anlamıyor gpu cidden berbat bir şey ya.
Bu soruyuda şundan sordum anladığım kadarıyla board tasarımı çok iyi bir overclock imkanı vermeyebilir almışken iyi model ve yüksek hızlı ve güç tüketimi iyi olanı alsam performans ve overclock imkanı artar mı ? Diye düşünüyorum.
Sağolun bu arada yorumunuz için ileride nvidia tekrar beğendiğim bir firma olursa bu tip bir değerlendirme de yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Bütçe Dostu Seçenek: Sapphire Pulse, uygun fiyatıyla temel ihtiyaçları karşılar.
  • Orta Seviye Performans ve Estetik: Sapphire Pure, dengeli performansı ve şık tasarımıyla öne çıkar.
  • En İyi Performans ve Sessizlik: Sapphire Nitro+, yüksek performans ve sessizlik arayan kullanıcılar için en uygun tercihtir.
  • ChatGPT böyle dedi hocam.
Pure ve Nitro+ mi tercih etmeli o zaman ? Gamersnexus pulse modeli için soğutması aşırı iyi demiyordu.

Etik açıdan Nvidia almayı düşünmüyorum hocam, özellikle yurt dışındaki içerik üreticilerine yapılan ve oyunculuğu kötü etkileyen açıklamalardan sonra alırsam rahat edemem. ayrıca driver sorunlarından gına geldi artık laptopumda. Stabil diye Nvidia aldım laptobu daha tek mi çok mu ekran var onu anlamıyor gpu cidden berbat bir şey ya.
Bu soruyuda şundan sordum anladığım kadarıyla board tasarımı çok iyi bir overclock imkanı vermeyebilir almışken iyi model ve yüksek hızlı ve güç tüketimi iyi olanı alsam performans ve overclock imkanı artar mı ? Diye düşünüyorum.
Sağolun bu arada yorumunuz için ileride nvidia tekrar beğendiğim bir firma olursa bu tip bir değerlendirme de yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pure ve Nitro+ mi tercih etmeli o zaman ? Gamersnexus pulse modeli için soğutması aşırı iyi demiyordu.
Pure veya Nitro alırsanız daha iyi olur hocam en azından soğutması da iyi olur kafanda rahat olur oyun oynarken.

bende 9060xt veya 9070xt düşünüyorum fena kararsızım knk .d

Pulse

Beni fiyat aşıyor ya yoksa 9070 alacaktım :( 25k ya çıksa veya 23 24k ya bulabilseydim beklemeden alırdım.
ilk çıktığı zamanlar öyleydi aslında alabiliyoduk fakat paramız olmadığı için o zamanlar alamadık şimdi pahalı yaptılar hemen maalesef ki . neden 9070 alıcaktın hocam 9070xt modeli varken

Pulse soğutması çok üst seviye değil idare eder bir seviye pure nitro tatlı olabilir.

Pure çok hoşuma gidiyor beyaz sistem dizmek istediğim için ama pulse ile benzerliği sorun olur mu sizce ?
Pulsede kötü değil sadece soğutması nitro kadar iyi değil üzmez elbette ama takıntı varsa aklınızı kurcalarsa sıcaklığı basınız ağrıyabilir.

Pure çok hoşuma gidiyor beyaz sistem dizmek istediğim için ama pulse ile benzerliği sorun olur mu sizce ?
Beyaz çok istiyorsan beyaz ekran kartını al geç hocam fazla düşünürsen alamazsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,113
Üyeler
186,847
Son üye
murat45
Geri