Öneri 9060xt düşünceleriniz nedir

Bence alinir ben düşünüyorum, hangi model onda kararsız kaldım. Ayrıca RT performansı bence iyi amd ye göre, hala daha azcık geride çoğu başlıkta ama wukong gibi ağır oyunlara bakmazsaniz gayet iyi bence ki fsr redstone ile iyileşmesini bekliyorum.
Ben pure ve nitro+ arasında kaldım veya başka markadan olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum, yurt dışı incelemeleri de gayet iyi.
Öyle zaten hocam gayet iyi incelemeleri var nvidia fanboylarına bakmayın siz güle güle kullanın.

RT performansı rezalet. Bu kartın olması gereken fiyatı 15 - 16.5 bin TL, yada en fazla 17 bin.
21.5 bine 5060 Ti (16GB) varken gidipte 18-19 bine 9060 XT almak mantıklı değil. İlla alacaksanız fiyatının düşmesini bekleyin.
Screenshot_20250606_185735_YouTube.webp
Screenshot_20250606_185753_YouTube.webp
Screenshot_20250606_185823_YouTube.webp
Screenshot_20250606_185807_YouTube.webp

İnsanlar geneli güzel konuşurlar hocam boş ver.
Sen 9060XT al geç keyifine bak şimdiden güle güle kullan :)
Hayırlı bayramlar.
Teşekkğrler hocam size de hayırlı bayramlar

RT performansı rezalet. Bu kartın olması gereken fiyatı 15 - 16.5 bin TL, yada en fazla 17 bin.
21.5 bine 5060 Ti (16GB) varken gidipte 18-19 bine 9060 XT almak mantıklı değil. İlla alacaksanız fiyatının düşmesini bekleyin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam önerdiğin kartla 9060xt arasında 10fps fark var ortalama olarak 9060xt razelt diyorsunuz 5060ti çok mu iyi zaten rtx ile işimin olacağnı düşünmüyorum ve bu seviye kartlarda açılmaz giril orta seviye kartlar bunlar

Bence alinir ben düşünüyorum, hangi model onda kararsız kaldım. Ayrıca RT performansı bence iyi amd ye göre, hala daha azcık geride çoğu başlıkta ama wukong gibi ağır oyunlara bakmazsaniz gayet iyi bence ki fsr redstone ile iyileşmesini bekliyorum.
Ben pure ve nitro+ arasında kaldım veya başka markadan olur.

Katılıyorum, yurt dışı incelemeleri de gayet iyi.
Pulse modelini düşüyorum bende ama bekleyeceğim biraz almak için

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu sonuçlar bence gayet iyi, rdna 3e rezalet dersiniz anlarım da RT de 7900xt yi bile yer yer geçen ve 5060ti ile rt kapışması yapan kimi başlıklarda bir karta bunu demek bence çok yanlış. Amd hâlâ daha Nvidia seviyesine erisememis olabilir bu zaten belli ama sonuçlar ortada RT de kimi oyunlarda 7800xt 7900xt yi geçiyor bu kart. Ki fsr4 kalite ile bence güzel oynanır. Fikrine saygım var bunu da belirteyim.

Sırf fsr 4 var diye alınır mı? karar veremedim 7700xt ye yakın saf güç olarak ama teknoljisi daha iyi karasız kaldım
5060 5060ti gibi çok fazla bir şey vadetmeyen bir model ucuza hazır sistemlerde bulunursa değerlendirilir yada kampanyalar ile etiket fiyatının altına değerlendirilebilir.

İncelemelerde gayet zaman zaman kafa kafaya olan bir kart. RX 9060 XT ve 5060 Ti fiyatlarına bakacak olursak 9060 XT alınabilir. RT performansına takılmamak lazım.. FSR 4 Redstone ile rt performansı da iyileşecekmiş. Güncel teknoloji satın alacaksınız hem de donanımsal olarak desteklenecek.. Bu kadar gömmek neden bende anlamıyorum. Sanki herkes RT açıyor. Testlerde gayet 2K ve 4K oynatıyor. Bugün 4060 bile 15 16 bin civarında. Gönül ister ki daha düşük olsun ama Türkiye gerçekleri..

pahalı suan bence 15-16 civarına düşerse alınır

fiyatı fazla yüksek çıkardılar 60 80$ daha ucuzdan çıkartsalar 4060 ile 5060 arası bir fiyata çok iyi kart olurdu bence zaten fiyatı düşer gitmeyince yada 2. elde bulunur 16 civarına

5060 5060ti gibi çok fazla bir şey vadetmeyen bir model ucuza hazır sistemlerde bulunursa değerlendirilir yada kampanyalar ile etiket fiyatının altına değerlendirilebilir.
OFMCIDMXKSMXISMID 5060ti ne vadet ediyor olabilir rtxdenmi bahsediyorsunuz aralarında 10fps var rtx açılınca ve giriş seviyesi kartlarda aklı olan rtx açmaz normal olarakda yüzde 4 geride

fiyatı fazla yüksek çıkardılar 60 80$ daha ucuzdan çıkartsalar 4060 ile 5060 arası bir fiyata çok iyi kart olurdu bence zaten fiyatı düşer gitmeyince yada 2. elde bulunur 16 civarına
4060 ve 5060mi dediğin kartları ikiye katlayan bir performansı var ?

pahalı suan bence 15-16 civarına düşerse alınır
O zor biraz trdesin knk

AMD nin fiyat politikasını değiştirmesi lazım, rakibinin dibine gelip kart satmaya çalışıyor. Teknoloji olarak geride olmasına rağmen bu fiyatlar mantıklı değil. Üstüne koyup NVIDIA alın dedirtmemesi lazım yani.

AMD nin fiyat politikasını değiştirmesi lazım, rakibinin dibine gelip kart satmaya çalışıyor. Teknoloji olarak geride olmasına rağmen bu fiyatlar mantıklı değil. Üstüne koyup NVIDIA alın dedirtmemesi lazım yani.
Fsr4 başarısız bir teknoloji mi

Sadece FSR4 başarılı bu yakın fiyata satcağı anlamına gelmiyor, teknik mimariden bahsediyorum, TDP si yüksek eski nesil bellek kullanıyor, 7000 serisine FSR4 çipi ekleyip TDP overclock yapıp kart saldı piyasaya.
Fsr 4 çipi dediğniz herhalde navi 44 ile üretilmesinden bahsediyorsun herhalde

Sadece FSR4 başarılı bu yakın fiyata satcağı anlamına gelmiyor, teknik mimariden bahsediyorum, TDP si yüksek eski nesil bellek kullanıyor, 7000 serisine FSR4 çipi ekleyip TDP overclock yapıp kart saldı piyasaya.
Hangi kartı önerirsin 5060ti harici oda gayet mantıklı bir seçim ama 7800xt var o fiyatlara ikinci elden 6900/6950xt ya da 3080ti/3090 gibi seçeneklerde var

Geri