Çözüldü✓ 9060xt 16gb Vs 5060ti 16gb

İyi sistem. Tek tek toplasan da bu fiyata denk geliyo zaten. Ama rami değiştir. Patriot viper kronik sorunlu.

incehesap ta öldü... 33-34k olan sistemi ne hale getirmişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnanın 5 site gezdim en iyisi incehesap

İyi sistem. Tek tek toplasan da bu fiyata denk geliyo zaten. Ama rami değiştir. Patriot viper kronik sorunlu.
Kingston beats 5600mhz cl 36 ile değiştim hocam yalnış olmuş

kronik sorunlu değil çok fazla kişi aldığı için bilinçsiz kullanım oluyor güncel olmayan ana kartlarda çoğu ram yine sorun çıkarır bios güncellemesi ile problemlerin çoğu çözülüyor alan kişi çok olunca sorun çeken kişi de çok oluyor doğal olarak , gerçekten sorun çeken insanlar var hatalı ürün , arızalı ürün fakat oda değişim ile çözülür.

Alıntıyı görüntüle @The Semih
konu şuna döndü harbiden hocam oynadığın oyunların testlerine bakın hangisi daha iyi sonuç veriyorsa onu alın yoksa gittikçe gider bu.

sapphire aldığı kartın üstüne soğutma basıyor hocam kronik sorunu olamaz.
Artık girmiyom bu tartışmalara sıkıldım valla

kronik sorunlu değil çok fazla kişi aldığı için bilinçsiz kullanım oluyor güncel olmayan ana kartlarda çoğu ram yine sorun çıkarır bios güncellemesi ile problemlerin çoğu çözülüyor alan kişi çok olunca sorun çeken kişi de çok oluyor doğal olarak , gerçekten sorun çeken insanlar var hatalı ürün , arızalı ürün fakat oda değişim ile çözülür.
Kronik sorunun tanımını yaptınız. Bu kadar fazla hata olması normal değil.

İnanın 5 site gezdim en iyisi incehesap

Kingston beats 5600mhz cl 36 ile değiştim hocam yalnış olmuş
Değişebiliyorsan 6000mhz bir modelle değiş.

Değişebiliyorsan 6000mhz bir modelle değiş.
İnanın ürün yok en iyi değişimi yaptım

hocam kronik sorun dediğin bir parçanın gerçekten kronik sorunlu olmasıdır 10000 kişi alıyorsa 50 kişi sorun GERÇEKTEN sorun çekiyor bu zaten nerdeyse bütün ürünlerde var (özellikle Türkiye'de mağdur olma şansın daha yüksek) bu ram milli ramimiz çok fazla kişi kullanıyor çoğu kişi de problem çekmiyor ben gibi bende sorun olmuştu expo açılmamıştı bios güncelledim olay bitti çoğu kişinin de sorununu bu tarz basit şeyler çözüyor gerçekten sorun yaşayanlar vardır tabi.

8 sayfalık konuşma özeti: rt, mfg, dlss, render vs umrumda değil = 9060xt , hikayeli oyun oynuyorum, bu kartların saf kas gücü buna dayanmaz, sahte kare ve piksel görme konusunda sıkıntı etmiyorum, fazladan 3-4k para verebilirim = 5060ti

8 sayfalık konuşma özeti: rt, mfg, dlss, render vs umrumda değil = 9060xt , hikayeli oyun oynuyorum, bu kartların saf kas gücü buna dayanmaz, sahte kare ve piksel görme konusunda sıkıntı etmiyorum, fazladan 3-4k para verebilirim = 5060ti
Özet için sağolun , sohbet ederek ilerledik

Son düzenleme:
hocam kronik sorun dediğin bir parçanın gerçekten kronik sorunlu olmasıdır 10000 kişi alıyorsa 50 kişi sorun GERÇEKTEN sorun çekiyor bu zaten nerdeyse bütün ürünlerde var (özellikle Türkiye'de mağdur olma şansın daha yüksek) bu ram milli ramimiz çok fazla kişi kullanıyor çoğu kişi de problem çekmiyor ben gibi bende sorun olmuştu expo açılmamıştı bios güncelledim olay bitti çoğu kişinin de sorununu bu tarz basit şeyler çözüyor gerçekten sorun yaşayanlar vardır tabi.

Buyrun hocam.

nvidia şuan önde gözüküyor.mesela geçen gün Jensen Huang sağolsun benim 4060 ti ye smooth motion teknolojisi getirdi.fps yi neredeyse 2 ye katladığı yetmiyormuş gibi 120 fps de bile 5.5 ms dümdüşük giriş gecikmesiyle beni çoğu oyunlarda motion blurdan kurtardı.alnından öpüyorum syn. jenseni.birde 4000 serisine reflex 2 yi getirirse çok muteşekkir kalırım.burdan talepte bulunuyorum kendisinden.5000 serisiyle rasındaki mfg farkı yeter satmak için.akşam canım çekti valhalla oynadım.2k ultrada 130-140 fps e çıkardı smooth motion teknoojisi.resmen aktı oyun.artık moınitörlerin 1ms mprt sine ihtiyacımız yok.boşa koymasınlar. YAŞASIN NVİDİA.

Buyrun hocam.
öncelikle dediğim çok fazla kullanıcısı var sorun yaşayan olması normal sorun yaşayan insan sayısı var evet fakat dediğim gibi yaşamayan insan sayısı çok daha fazla tabii bu şans işi tamamen gskill de sorun yaşayan da var xpg de de var klevv de de var özellikle bu ram sıkıntılı denmesinin sebebi kullanan sayısının çok olmasıdır çok olduğu için de doğal olarak sorun yaşayan insan sayısı da artıyor , ben ramleri bir tık eskiden aldım revizyona uğramış olabilir yeni modeller gerçekten kronik sorunlu olabilir o yüzden bir şey demek doğru olmaz insanlara başka ramleri önermeye çalışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,876
Üyeler
183,176
Son üye
ananıavradını35
Geri