Havit H2002D ve H2002P ile Deneyimlerim

Hocam iyi günler
H2002P için ped bakıyordum. Hiçbir yerde bulamadım. Ancak H2002D için 325 tl bantlarında aliexpress'tem gayet güzel sünger bantlar buldum. Görüntü olarak iki kulaklık da aynı gibi duruyor. Ben H2002D ped alsam H2002P için de kullanabilir miyim
hocam uyar mı uymaz mı diye bakmadım ama D'nin pedi bi tık daha geniş gibi geliyor bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyi günler
H2002P için ped bakıyordum. Hiçbir yerde bulamadım. Ancak H2002D için 325 tl bantlarında aliexpress'tem gayet güzel sünger bantlar buldum. Görüntü olarak iki kulaklık da aynı gibi duruyor. Ben H2002D ped alsam H2002P için de kullanabilir miyim
Şimdi baktım kendi sitesinde satıyor hocam ikisi içinde geçerliymiş. Mantıken D için olan P içinde olur.

Screenshot_20250411-003426.png

Hocam şöyle bişey buldum. Benim asıl amacım sünger ped kullanmak. Daha rahat olur diye umuyorum

Alıntıyı görüntüle

Hocam şöyle bişey buldum. Benim asıl amacım sünger ped kullanmak. Daha rahat olur diye umuyorum
Ses yalıtımı konusunda nasıl olur bilemem hocam. Tamam kendisi de o kadar iyi değil son seste ama bu daha fazla yayar gibime geliyor şu an, siz nasıl rahat ederseniz onu alın tabii.

Hocam trendyol'da ben de kupon var. 2002d ve 2002p arasında kaldım. Ses kartı olsa direkt 2002d alırdım ama beni düşündürüyor çünkü telefon içinde kullanacağım, mikrofonu takıpta çıkartırım ve RGB sevmiyorum. Zaten kulaktayken RGB ne işe yarıyor anlamadım gitti

Hocam trendyol'da ben de kupon var. 2002d ve 2002p arasında kaldım. Ses kartı olsa direkt 2002d alırdım ama beni düşündürüyor çünkü telefon içinde kullanacağım, mikrofonu takıpta çıkartırım ve RGB sevmiyorum. Zaten kulaktayken RGB ne işe yarıyor anlamadım gitti
2002p de 7.1 Var ( yazilimsal olarak sadece ama yinede var ) 2002d de yok
Ama tabii ki çoklu cihaz için 2002d daha iyi gibi

2002p de 7.1 Var ( yazilimsal olarak sadece ama yinede var ) 2002d de yok
Ama tabii ki çoklu cihaz için 2002d daha iyi gibi
Kulaklık özelliklerinden anlamıyorum. 7.1 yazılımı mı?

Kulaklık özelliklerinden anlamıyorum. 7.1 yazılımı mı?
7.1 Çevresel ses özelliği csgo valorant ses kasma oyuncuları açıyor kulaklığın uygulamasında açılıyor çok etkili değil ama kulaklığın içinde gömülü gelemediği için
( ben 2002p yi kullanıyorum youtubede video çekiyorum idare eder iş yapıyor )

7.1 Çevresel ses özelliği csgo valorant ses kasma oyuncuları açıyor kulaklığın uygulamasında açılıyor çok etkili değil ama kulaklığın içinde gömülü gelemediği için
( ben 2002p yi kullanıyorum youtubede video çekiyorum idare eder iş yapıyor )
Çok etkili değilse gereği yok gibi. Ben müzik, podcast konuşma için kullanacağım. Pedleri nasıl bu arada?

1 sene fln kullandım sökülme fln hiç olmadı pedler gayet yumuşak ama sıcaklarda deri oldugu için terletebiliyor ( 35-40+ derecelerde)
Giresun o kadar sıcak değil, o yüzden çok önemli değil. Brn galiba H2002D alacağım. Mikrofon tak çıkar, 3.5 ve RGB olmaması artı

1 sene fln kullandım sökülme fln hiç olmadı pedler gayet yumuşak ama sıcaklarda deri oldugu için terletebiliyor ( 35-40+ derecelerde)
D modelini aldım hocam. İyi mi yaptım bilmiyorum

Alınır mı kablosuz kulaklık arayışındayım

Geri