LOLDEKİ AFK BAN HAKKINDA.

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar bir şey soracağım lolde afk kalıp ban yedim 1.si 1 dk ydi. 2.kez afk kalınca 5 dk 5 maç ban verdi.Bu ban nasıl geçer şimdi 5 maç attıkran sonra tekrar afk kalırsam 1 dk mi yoksa 10 dk mi ban verir yani ne zaman 0 lanıyor bu durum haftalık mı aylık mı bilgisi olan var mı?1 hafta sonra afk kalırsam 1 dk mi ban yerim 10 dk mi

arkadaşlar bir şey soracağım lolde afk kalıp ban yedim 1.si 1 dk ydi. 2.kez afk kalınca 5 dk 5 maç ban verdi.Bu ban nasıl geçer şimdi 5 maç attıkran sonra tekrar afk kalırsam 1 dk mi yoksa 10 dk mi ban verir yani ne zaman 0 lanıyor bu durum haftalık mı aylık mı bilgisi olan var mı?1 hafta sonra afk kalırsam 1 dk mi ban yerim 10 dk mi
5dakikayi 5 kere bitiriceksin bir daha adk kalırsan 10 dk olucak 5 maç geçerli gene

Yine yaparsan 15 yine yaparsan 20 dk olur.

AFK Kalma potansiyelin olduğu zaman girme.

5 Maç aratmanda 5 dakika bekleyeceksin, sonra devam edersen katlanarak artar.

AFK kalma olayının olacağı zaman maçlara girmemeyi denesen?

Bir arkadaşım elektriği gittiğinde valoda 150 saat ceza yemişti, arkadaşın dediği gibi afk durumun varsa girme hadi cezayı geçtim diğerlerinin oyun zevkinin içine etme.

Ekler

• 1749334430194.webp
    1749334430194.webp
    258.2 KB · Hit: 16
Bir arkadaşım elektriği gittiğinde valoda 150 saat ceza yemişti, arkadaşın dediği gibi afk durumun varsa girme hadi cezayı geçtim diğerlerinin oyun zevkinin içine etme.
AFK kalma olayının olacağı zaman maçlara girmemeyi denesen?
AFK Kalma potansiyelin olduğu zaman girme.

5 Maç aratmanda 5 dakika bekleyeceksin, sonra devam edersen katlanarak artar.
5dakikayi 5 kere bitiriceksin bir daha adk kalırsan 10 dk olucak 5 maç geçerli gene

Yine yaparsan 15 yine yaparsan 20 dk olur.
agalar soruyu yanlış anladınız bu ban ne zaman sıfırlanır diyorum şimdi 5 maç 5 dk yedim bir daha afk kalırsam 10 dk olur biliyorum benim sorum ne zaman tekrardan 1 dk cezaya düşeceği

Sezon sonu sıfırlanmıyor ama azalıyor diyor hatırlıyorum 10dk değil 20dk 5 maç yersin bir dahakine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri