MAD68 HE klavye alınır mı ?

knight306

80+
Reaksiyon skoru
1
2000 Liraya denk geliyor. Çok güzel özellikleri var. Alınır mı ? Bir de ingilizce klavyede ö gibi harfler olmadığından eski klavyemdeki yerlerine göre atama yapabiliyorum değil mi? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Keycaps de harf yok bastığında öşçğü basıcak.

2000 Liraya denk geliyor. Çok güzel özellikleri var. Alınır mı ? Bir de ingilizce klavyede ö gibi harfler olmadığından eski klavyemdeki yerlerine göre atama yapabiliyorum değil mi? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
web driverdan yapabiliyorsun klavye çok güzel ben mad 60 he kullanıyorum 68 almanız daha sağlıklı bunda cidden tuş yetmiyor

Yok siyah versiyonunu alacağım için harfler üstünde var da dediğinizi tam anlayamadım
Atama yapmana gerek yok diyorum yani. Atıyorum orada ö yerine [ bu vardır ona basınca ö yazacaktır. Sadece yerlerine alışman gerek.

Daha önce 60 klavye kullanmadiysaniz, f1 tuşlarının eksikliğini özellikle fivem de çok yaşadım, 68 daha mantıklı veya 75te şık bir klavye

Daha önce 60 klavye kullanmadiysaniz, f1 tuşlarının eksikliğini özellikle fivem de çok yaşadım, 68 daha mantıklı veya 75te şık bir klavye
Gta da jeti nasıl uçurdun çok merak ettim. Numpad olmaması zorluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,936
Üyeler
185,192
Son üye
judgest
Geri