Hocam 9060xt 16gb de işini layıkıyla görür ama ben dlss nvidia teknolojilerini kullancam derseniz o zaman 5060ti 16 gb öneririm.Selam, 2k sistem için ekran kartı bakıyorum. 5060ti hakkında yorumlarınız nedir veya 9060xt, f/p sistem için öneriniz nedir ( bütçe 15 - 20 k arası)( farklı önerilere açığım)
Yani hocam amd nin fsr varda , sadece oyun için değilde belki animasyon programlarıyla uğraşabilirim, nvidia olması şart mı?Hocam 9060xt 16gb de işini layıkıyla görür ama ben dlss nvidia teknolojilerini kullancam derseniz o zaman 5060ti 16 gb öneririm.
İşte size bağlı kullanım alanına bağlı olarak Nvidia alabilirsin oyun odaklı ise 9060xt de işini görürYani hocam amd nin fsr varda , sadece oyun için değilde belki animasyon programlarıyla uğraşabilirim, nvidia olması şart mı?
Tm doğruda mesela nvidia daki Cuda çekirdekleri olmadan animasyon programları vs kullanamazmıyımİşte size bağlı kullanım alanına bağlı olarak Nvidia alabilirsin oyun odaklı ise 9060xt de işini görür
Herzaman değil yani istediğimde açabilsin diyeBu bütçede 5060 Ti 16Gb ama 1440p için çok da ömür beklemeyin.
Valla hocam açık konuşmak gerekirse ben fps oyuncusuyum amacım sadece oyun gpu lari sadece oyun amaçlı kullanıyorum benim alanıma girmiyor o yüzden tam net bilgi aktaramam o konuda.Tm doğruda mesela nvidia daki Cuda çekirdekleri olmadan animasyon programları vs kullanamazmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Blender, cryengine vs
Tm hocam sıkıntı yok , insanların nvidia takıntısı yüzünden içim rahat değil sadeceValla hocam açık konuşmak gerekirse ben fps oyuncusuyum amacım sadece oyun gpu lari sadece oyun amaçlı kullanıyorum benim alanıma girmiyor o yüzden tam net bilgi aktaramam o konuda.
Peki ya 2k için daha fp bir ekran kartı önerebilir misiniz?Valla hocam açık konuşmak gerekirse ben fps oyuncusuyum amacım sadece oyun gpu lari sadece oyun amaçlı kullanıyorum benim alanıma girmiyor o yüzden tam net bilgi aktaramam o konuda.
5070 , 9070 . Ama 5060ti da yeter ya 2 K için .Tm hocam sıkıntı yok , insanların nvidia takıntısı yüzünden içim rahat değil sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki ya 2k için daha fp bir ekran kartı önerebilir misiniz?
5070 9070 bütçemi aşıyor5070 , 9070 . Ama 5060ti da yeter ya 2 K için .
Bende bir zamanlar derdim AMD ne çöp Nvidia kral diye fakat 4060 4060 ti 4070 super den sonra hocam Rx 7900xtx kullandım belli bir süre AMD nin tadı da ayrı güzel işlemcide rakipsiz bana göre AMD ekran kartı olarak giriş orta segmentte AMD iyidir bana göre yüksek segmentte dominant Nvidia mesela. Rx 570 4gb 2 sene 2.5 sene kullandım üzdü baya 2019 sonları almıştım sistem sonra 3060 2 2.5 sene kullandım yeni sistem en sonra 4060 4060 ti 4060 4070 süper ve 7900xtx ilaç gibi gelmişti bana.Tm hocam sıkıntı yok , insanların nvidia takıntısı yüzünden içim rahat değil sadece