Çözüldü✓ Hangi ekran kartını tercih etmeliyim ?

NOMAD21

80+
Reaksiyon skoru
20
Selam, 2k sistem için ekran kartı bakıyorum. 5060ti hakkında yorumlarınız nedir veya 9060xt, f/p sistem için öneriniz nedir ( bütçe 15 - 20 k arası)( farklı önerilere açığım)

5060 ti 8 gb vram ise alınmaz. 9060XT 16 gb modeli iyidir.

Selam, 2k sistem için ekran kartı bakıyorum. 5060ti hakkında yorumlarınız nedir veya 9060xt, f/p sistem için öneriniz nedir ( bütçe 15 - 20 k arası)( farklı önerilere açığım)
Hocam 9060xt 16gb de işini layıkıyla görür ama ben dlss nvidia teknolojilerini kullancam derseniz o zaman 5060ti 16 gb öneririm.

Hocam 9060xt 16gb de işini layıkıyla görür ama ben dlss nvidia teknolojilerini kullancam derseniz o zaman 5060ti 16 gb öneririm.
Yani hocam amd nin fsr varda , sadece oyun için değilde belki animasyon programlarıyla uğraşabilirim, nvidia olması şart mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia takıntım yok şükür

Yani hocam amd nin fsr varda , sadece oyun için değilde belki animasyon programlarıyla uğraşabilirim, nvidia olması şart mı?
İşte size bağlı kullanım alanına bağlı olarak Nvidia alabilirsin oyun odaklı ise 9060xt de işini görür

İşte size bağlı kullanım alanına bağlı olarak Nvidia alabilirsin oyun odaklı ise 9060xt de işini görür
Tm doğruda mesela nvidia daki Cuda çekirdekleri olmadan animasyon programları vs kullanamazmıyım

Blender, cryengine vs

Tm doğruda mesela nvidia daki Cuda çekirdekleri olmadan animasyon programları vs kullanamazmıyım

Blender, cryengine vs
Valla hocam açık konuşmak gerekirse ben fps oyuncusuyum amacım sadece oyun gpu lari sadece oyun amaçlı kullanıyorum benim alanıma girmiyor o yüzden tam net bilgi aktaramam o konuda.

Valla hocam açık konuşmak gerekirse ben fps oyuncusuyum amacım sadece oyun gpu lari sadece oyun amaçlı kullanıyorum benim alanıma girmiyor o yüzden tam net bilgi aktaramam o konuda.
Tm hocam sıkıntı yok , insanların nvidia takıntısı yüzünden içim rahat değil sadece

Peki ya 2k için daha fp bir ekran kartı önerebilir misiniz?

Tm hocam sıkıntı yok , insanların nvidia takıntısı yüzünden içim rahat değil sadece

Peki ya 2k için daha fp bir ekran kartı önerebilir misiniz?
5070 , 9070 . Ama 5060ti da yeter ya 2 K için .

Bende bir zamanlar derdim AMD ne çöp Nvidia kral diye fakat 4060 4060 ti 4070 super den sonra hocam Rx 7900xtx kullandım belli bir süre AMD nin tadı da ayrı güzel işlemcide rakipsiz bana göre AMD ekran kartı olarak giriş orta segmentte AMD iyidir bana göre yüksek segmentte dominant Nvidia mesela. Rx 570 4gb 2 sene 2.5 sene kullandım üzdü baya 2019 sonları almıştım sistem sonra 3060 2 2.5 sene kullandım yeni sistem en sonra 4060 4060 ti 4060 4070 süper ve 7900xtx ilaç gibi gelmişti bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,862
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri