Çözüldü✓ Hangi ekran kartını tercih etmeliyim ?

Bende bir zamanlar derdim AMD ne çöp Nvidia kral diye fakat 4060 4060 ti 4070 super den sonra hocam Rx 7900xtx kullandım belli bir süre AMD nin tadı da ayrı güzel işlemcide rakipsiz bana göre AMD ekran kartı olarak giriş orta segmentte AMD iyidir bana göre yüksek segmentte dominant Nvidia mesela.
Kesinlikle, teşekkürler

Hocam duyduğum kadarıyla bahsettiğiniz alanda hep duyduğum benim Nvidia sanırım daha stabil o konuda
Bende öyle çok duydum ama asus 5060ti (23.000), asus 9060xt ( 18.000) olunca biraz can sıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam oyun odaklımı olucak net bilgi verirmisiniz
Oyunda ama animatörlük vs ama insanlar animasyon programları için nvidia daha iyi diyor, sizin görüşünüz?

Bende öyle çok duydum ama asus 5060ti (23.000), asus 9060xt ( 18.000) olunca biraz can sıkıyor

Oyunda ama animatörlük vs ama insanlar animasyon programları için nvidia daha iyi diyor, sizin görüşünüz?
Hocam benim tercihim 9060xt 16 gb bende sisteme ekran kartı bakıyorum 9060 xt biraz pahalı ama Nvidia kadar değil bence

Ya sorum şu nvidia daki CUDA çekirdekleri olmadan animasyon vs olmaz mı?

hocam oyun ağırlıksa 9060xt 16gb al geç burda mevzu an,masyonu ne sıklıkla yapıyorsun yada işin omu ? eğer sıklıkla animasyon yapıyorsan nvidia al

hocam oyun ağırlıksa 9060xt 16gb al geç burda mevzu an,masyonu ne sıklıkla yapıyorsun yada işin omu ? eğer sıklıkla animasyon yapıyorsan nvidia al
Uğraşmak istiyorum, işim değil

Yani amd alsam pişman olurmuyum?

Uğraşmak istiyorum, işim değil

Yani amd alsam pişman olurmuyum?
asla olmazsın amd ilede uğraşabilirsin sorun olmaz

bizim dediğimiz nvidia animasyon kısmında daha avantajlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri