Cs seçkinde hile durumu nasıl şuan

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
514
Seçkin alıcam aim de iyi en son hileden dolayı klavyeyi 2ye böldüm seçkinde daha mı fazla daha mı az bu hileler

Cs de bitermi hile hocam millet marifet gibi hileye edit yapıyorlar tt de falan
Bi deniyim dedim 1 günlüğüne başka hesaptan açtım bende ben hileyim takım hile karşı da hile sildim direk başka oyunda yokki zaman geçirecek düzgün

hile hala var. şu an seçkin kaç dolar bilmiyorum ama sürekli oynayan biriysen zaten kasalardan vs zamanla birike birike parasını çıkartırsın. zarar sayılmaz.

hile hala var. şu an seçkin kaç dolar bilmiyorum ama sürekli oynayan biriysen zaten kasalardan vs zamanla birike birike parasını çıkartırsın. zarar sayılmaz.
Hocam parasından değil de oynanış önemli 15 dolar şuan seçkin 600 civarı bişey yapıyo galiba

Şöyle oyunlara başlayalım var ama hile olmaz valorant falan nasıl

Bi deniyim dedim 1 günlüğüne başka hesaptan açtım bende ben hileyim takım hile karşı da hile sildim direk başka oyunda yokki zaman geçirecek düzgün
Hocam git hikayeli oyun oyna zamanı öyle bir geçirirsinki fps can sıkıyor bir zamandan sonra

Ana hesabımdayken o kadar hile gelmiyorda sırf drop almak için yan hesap açmıştım orası hile kaynıyo yani almaya değmez :D
Edit: Yan hesapta seçkin

Seçkin alıcam aim de iyi en son hileden dolayı klavyeyi 2ye böldüm seçkinde daha mı fazla daha mı az bu hileler
Leş hile her yerde seçkin maç normal dereceli ölüm kalım silahlı yarışı gırla gidiyor dostum bı bitmediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri