Bi deniyim dedim 1 günlüğüne başka hesaptan açtım bende ben hileyim takım hile karşı da hile sildim direk başka oyunda yokki zaman geçirecek düzgünCs de bitermi hile hocam millet marifet gibi hileye edit yapıyorlar tt de falan
Hocam parasından değil de oynanış önemli 15 dolar şuan seçkin 600 civarı bişey yapıyo galibahile hala var. şu an seçkin kaç dolar bilmiyorum ama sürekli oynayan biriysen zaten kasalardan vs zamanla birike birike parasını çıkartırsın. zarar sayılmaz.
Hocam git hikayeli oyun oyna zamanı öyle bir geçirirsinki fps can sıkıyor bir zamandan sonraBi deniyim dedim 1 günlüğüne başka hesaptan açtım bende ben hileyim takım hile karşı da hile sildim direk başka oyunda yokki zaman geçirecek düzgün
Hilenin azaldığı yok cs yi faceit oynayacaksan oynayacaksın yoksa hileler çok yoğun.Seçkin alıcam aim de iyi en son hileden dolayı klavyeyi 2ye böldüm seçkinde daha mı fazla daha mı az bu hileler
Valorantta bir tık daha az ama onda da artmaya başladı.Şöyle oyunlara başlayalım var ama hile olmaz valorant falan nasıl
Leş hile her yerde seçkin maç normal dereceli ölüm kalım silahlı yarışı gırla gidiyor dostum bı bitmedilerSeçkin alıcam aim de iyi en son hileden dolayı klavyeyi 2ye böldüm seçkinde daha mı fazla daha mı az bu hileler