Cs seçkinde hile durumu nasıl şuan

Ya hocam tamam 1 ay içinde ban yiyorlar ama bana hile gelmeye devam ediyor hani şu değil hile geldi voteledim attım değil her el her maç geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mevlana açan tanıdığım var 6 aydır ban yemedi
imkansız gibi bir şey genelde bu tiplere ilk 20 saat atıyorlar sona vac ban atıyorlar

imkansız gibi bir şey genelde bu tiplere ilk 20 saat atıyorlar sona vac ban atıyorlar
İmkansız? Hocam denemek için arkadaşınla (o açtı ben değil) aylarca fulledi hileyi 6. Ay yedi hem o adam yese bile bana hile gelmeye devam ediyor

faceit oyna facitte de dma lar falan var ama normal maçlarda daha çok hile var seçkin alsanda bende cs gireceğim zaman açıyorum hile ban falan atmıyor valve faceit oyna illa oynayacaksan

faceit oyna facitte de dma lar falan var ama normal maçlarda daha çok hile var seçkin alsanda bende cs gireceğim zaman açıyorum hile ban falan atmıyor valve faceit oyna illa oynayacaksan
Faceit zor değilmi hocam

Faceit zor değilmi hocam
maç kaybede kaybede elo düşersin sorun olmaz kendin gibi oyuncular gelir zamanla gelişirsin rankın yükselir normal maç oynamanı tavsiye etmem hile çok dediğim gibi bende kullanıyorum normal maçlarda çok fazla var seçkin ve rekabetçi modunda faceitte daha az ama online oyunlarda ister istemez hile oluyor

baya bi yoğun face it oyna

Seçkin alıcam aim de iyi en son hileden dolayı klavyeyi 2ye böldüm seçkinde daha mı fazla daha mı az bu hileler
al hocam seçkinsiz kanadı kırık kuş gibi oluyosun seçkinde hileler azmı diye sorarsan hayır ama haftalık drop mekaniğinden bile alınabilir

Faceit için zorunlu zaten seçkin artık cs2 tamamen birakacam ama oyun yok kaç gündür pc açmıyorum kafayı yicem harbi düzgün bir oyun yokmu online

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,010
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri