knk bu nasıl bozulma soğudum allah çarpsın bi çözümü yok mu
şu fotoya bakıp nasıl monitör yüzünden diyebiliyorsun aklım almıyorBazı monitörler soyahı tam göstermez hocam renklerle ilgili bi durum çok anlamam detaydan ama garantilik bir durum yok boşuna beklersiniz hiç yollamayın garantiye
Bütçe ayarlayıp bakın hocam araştırma yapmayı unutmsyın siyah renk için en iyi sonucu veren monitörlerde pahalı olurhacı monitör alıyım o zaman napayım su renklere bak aw
arkadaş bol keseden atıp tutuyor, monitörle alakalı olsa sürekli olur. ekran kartında sorun var. ddu ile sürücüleri komple silip tekrar kurhocam sizin karşınıza böyle bi olay geldi mi
Kanka fotoğraf atabilme şansın varmı buraya telefondan çekiphacı monitör alıyım o zaman napayım su renklere bak aw
şu fotoya bakıp nasıl monitör yüzünden diyebiliyorsun aklım almıyor
Tam net belli olmuyor attığınız fotolarKanka fotoğraf atabilme şansın varmı buraya telefondan çekip
hocam kurdum daha dün aslında bana bi video önerebilirmisin düzgün kurayım amd softwareyi sana zahmet bulamadım bişeyarkadaş bol keseden atıp tutuyor, monitörle alakalı olsa sürekli olur. ekran kartında sorun var. ddu ile sürücüleri komple silip tekrar kur
Ekran kartın değildir o ekranının ayarından ya da driverda renk ayarı yaptısan ondandırekran kartım rx 7700 xt renklerde bozulma var neden oluyor videoların çoğunda siyah şeylerde böyle oluyor anlamadım yardım edermisiniz
hocam kurdum daha dün aslında bana bi video önerebilirmisin düzgün kurayım amd softwareyi sana zahmet bulamadım bişey
hacı bana bi video önerebilirmisin amd ekran kartı ayarları felan var mı bildiniz videoEkran kartın değildir o ekranının ayarından ya da driverda renk ayarı yaptısan ondandır
ekran kartım amd hacı nvidia kurmucam amd kurcam