Ekran kartım güncel, bakımları yapılı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim bilgisayarı formatladım ancak sorun dediğin gibi biosta sanırım ama o kısmı nasıl yaparım bilmiyorumBios guncelle.
Bios reset at.
Driverlari silip temiz kurulumla guncelle.
Ekran kartinin bakimlarini yap.
Baskada bisey yapamassin gibi![]()
Fan profili agresifte olabilir bir kontrol et ve sıcaklıklarına bak boşu boşuna hızlı çalışmaz.
Ekran kartım güncel, bakımları yapılı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim bilgisayarı formatladım ancak sorun dediğin gibi biosta sanırım ama o kısmı nasıl yaparım bilmiyorumBios guncelle.
Bios reset at.
Driverlari silip temiz kurulumla guncelle.
Ekran kartinin bakimlarini yap.
Baskada bisey yapamassin gibi![]()
tamamen boş çalışıyor yük altında değil sıcaklık değerleri de normal ilk tuşa bastığımdan itibaren başlıyor gürültüFan profili agresifte olabilir bir kontrol et ve sıcaklıklarına bak boşu boşuna hızlı çalışmaz.
Dediklerimin mantiigja gore biosun manuel derece ayarlarini yapabilirsin.Ekran kartım güncel, bakımları yapılı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim bilgisayarı formatladım ancak sorun dediğin gibi biosta sanırım ama o kısmı nasıl yaparım bilmiyorum
tamamen boş çalışıyor yük altında değil sıcaklık değerleri de normal ilk tuşa bastığımdan itibaren başlıyor gürültü
Bios güncelledim sessiz moda aldım yok yine yok olmuyorDediklerimin mantiigja gore biosun manuel derece ayarlarini yapabilirsin.
Biosunda nerde oldugnu chatgot ye sormak ise yarayabilir.