Çözüldü✓ Ekran kartı markaları arasında kaldım.

LuckyDog

80+
Reaksiyon skoru
3

gainward ın 28.700 lügü iyi gainward ekran kartlarına direkt 3 yıl garanti veriyor 5070 için 30 bin tl altı iyi üstü fiyatlara zaten 9070xt alıyorsun

Tasarım olarak 2 fanlı olan inno3d hiç güzel değil, gainward, palitte de rgb vs. yok sanırım, düşük fiyatlılarda tasarım olarak bence colorful daha hoş gibi.

colorful kullanıyorum şiddetle tavsiye ederım.

Hocam size diyeceğim tek şey markalara karşı ön yargılı olmayın çoğu zaman asus ,msı gibi bizim ülkede fazla bilinen markaların kartlarından daha iyi oluyor.

Bugüne kadar aç insan evladı diyordular Colorful, inno3d, Galax gibi markalara. Sorsam tanıyan yoktu. (Gerçi hala yok orası ayrı) Amma velakin ben sizin yerinizde olsa Asusta zorluyosa Gigabyte incelemelerine bakar triosunu alırdım 31 gibi gördüm fiyatı akakçede. Burda konuşan herkesin kasasında bir MSI bir ASUS yatıyor. Arkadaşları iğnelemek gibi, fan boyluk yapmak gibi anlaşılmasın. Colorfulun beyazlı bir kartını alıp çileden çıkan bir arkadaşa denk gelmiştim fb grubundaydı yanlış değilsem. Bu kendine has, daha fp ürün yapan markalarda tasarımda farklılıktansa tekdüzeliğe, daha çok birbirine benzeyen kartlar yapmaya başladılar. Ben kendi kasama koysam o kadar toplamışken 2 fanlı bir kart sokmam. 3 fanlı msi, asus, gigabyte 3 lüsünden sokarım. Gigabyte ta öyle işin ehli değil. Genelde 3 fanlıda olsa yanan kartlar yapıyor bazen. Aldığın seriye dikkat etmek lazım. Bu saydığım 3 markanın en serinini, cw sizini al. MSI babadır. Ürün ile ilgili sorun yaşayınca servispointe yolluyorsun direkt müdahele ediyorlar. Vs.

5070 de en ucuzunu almak mantıklı olur 2 fanlı modelleri çok f/p 30k ve üstüne çıktığımızda 9070XT daha mantıklı olur galaxın 2 fanlı modeli iyidir.

5070 de en ucuzunu almak mantıklı olur 2 fanlı modelleri çok f/p 30k ve üstüne çıktığımızda 9070XT daha mantıklı olur galaxın 2 fanlı modeli iyidir.
AMD düşünmüyorum ya. Uzun zamandır AMD kullandım. Hem NVIDIA genel özellikleriyle daha çok işime yarayacak.

AMD düşünmüyorum ya. Uzun zamandır AMD kullandım. Hem NVIDIA genel özellikleriyle daha çok işime yarayacak.
genel özellikleri derken onu biraz açmamız lazım , 5070 alacaksan dediğim gibi galaxın 2 fanlı modeli gayet f/p onu öneririm.

Geri