Çözüldü✓ Ekran kartı markaları arasında kaldım.

Bugüne kadar aç insan evladı diyordular Colorful, inno3d, Galax gibi markalara. Sorsam tanıyan yoktu. (Gerçi hala yok orası ayrı) Amma velakin ben sizin yerinizde olsa Asusta zorluyosa Gigabyte incelemelerine bakar triosunu alırdım 31 gibi gördüm fiyatı akakçede. Burda konuşan herkesin kasasında bir MSI bir ASUS yatıyor. Arkadaşları iğnelemek gibi, fan boyluk yapmak gibi anlaşılmasın. Colorfulun beyazlı bir kartını alıp çileden çıkan bir arkadaşa denk gelmiştim fb grubundaydı yanlış değilsem. Bu kendine has, daha fp ürün yapan markalarda tasarımda farklılıktansa tekdüzeliğe, daha çok birbirine benzeyen kartlar yapmaya başladılar. Ben kendi kasama koysam o kadar toplamışken 2 fanlı bir kart sokmam. 3 fanlı msi, asus, gigabyte 3 lüsünden sokarım. Gigabyte ta öyle işin ehli değil. Genelde 3 fanlıda olsa yanan kartlar yapıyor bazen. Aldığın seriye dikkat etmek lazım. Bu saydığım 3 markanın en serinini, cw sizini al. MSI babadır. Ürün ile ilgili sorun yaşayınca servispointe yolluyorsun direkt müdahele ediyorlar. Vs.
Peki bütçeyi zorlayıp MSI alsam, hangisi daha manıtıklı hocam? Fiyatlar oldukça yakın.

genel özellikleri derken onu biraz açmamız lazım , 5070 alacaksan dediğim gibi galaxın 2 fanlı modeli gayet f/p onu öneririm.
Sadece oyun oynamayacağım anlamında.
 
Peki bütçeyi zorlayıp MSI alsam, hangisi daha manıtıklı hocam? Fiyatlar oldukça yakın.


Sadece oyun oynamayacağım anlamında.
bu bütçelerde 9070xt var
 
Peki bütçeyi zorlayıp MSI alsam, hangisi daha manıtıklı hocam? Fiyatlar oldukça yakın.


Sadece oyun oynamayacağım anlamında.
render gibi şeyler yapacaksan 9000 serisi eskisine göre başarılı ama yine diyorum 5070 e 30k dan fazlası verilmez o yüzden 2 fanlı modellerini öneririm.
 
İnno3d nin macun kalitesi ve malzeme kalitesi kötü, diğerlerini değerlendir direkt.
 
colorful kullanıyorum şiddetle tavsiye ederım.
Peki OC olmaması çok fark eder mi? Inno3d'nin aynı fiyata 3 fanlı OC olanı var.
OC tercihe baglı , ben bugune kadar hıc OC yapmadıgım ıcın sorun yasamadım. OC ıle degerlerı degıstıreceksen onu tercıh edebılırsın.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Mesajlar
10,375,629
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri
Top