LuckyDog
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bütçeyi zorlayıp MSI alsam, hangisi daha manıtıklı hocam? Fiyatlar oldukça yakın.Bugüne kadar aç insan evladı diyordular Colorful, inno3d, Galax gibi markalara. Sorsam tanıyan yoktu. (Gerçi hala yok orası ayrı) Amma velakin ben sizin yerinizde olsa Asusta zorluyosa Gigabyte incelemelerine bakar triosunu alırdım 31 gibi gördüm fiyatı akakçede. Burda konuşan herkesin kasasında bir MSI bir ASUS yatıyor. Arkadaşları iğnelemek gibi, fan boyluk yapmak gibi anlaşılmasın. Colorfulun beyazlı bir kartını alıp çileden çıkan bir arkadaşa denk gelmiştim fb grubundaydı yanlış değilsem. Bu kendine has, daha fp ürün yapan markalarda tasarımda farklılıktansa tekdüzeliğe, daha çok birbirine benzeyen kartlar yapmaya başladılar. Ben kendi kasama koysam o kadar toplamışken 2 fanlı bir kart sokmam. 3 fanlı msi, asus, gigabyte 3 lüsünden sokarım. Gigabyte ta öyle işin ehli değil. Genelde 3 fanlıda olsa yanan kartlar yapıyor bazen. Aldığın seriye dikkat etmek lazım. Bu saydığım 3 markanın en serinini, cw sizini al. MSI babadır. Ürün ile ilgili sorun yaşayınca servispointe yolluyorsun direkt müdahele ediyorlar. Vs.

Msı Shadow 3x Geforce Rtx 5070 Oc 12gb Gddr7 192bit Hdmı/dp Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Msı Shadow 3x Geforce Rtx 5070 Oc 12gb Gddr7 192bit Hdmı/dp Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

MSI Gaming Trio RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI Gaming Trio RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sadece oyun oynamayacağım anlamında.genel özellikleri derken onu biraz açmamız lazım , 5070 alacaksan dediğim gibi galaxın 2 fanlı modeli gayet f/p onu öneririm.