🔥İndirim ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO 6.099 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,569
200 TL kuponu kullanın.

Bütçeyi arttırıp bunu almanızda fayda var:
Fiyatına göre iyi ama çok fazla kaliteli değil bu bütçede alınır

200 TL kuponu kullanın.

Bütçeyi arttırıp bunu almanızda fayda var:
İndirim bitmiş sanırım, KTC iyi mi acaba pişman eder mi?

Ben de merak ediyorum bu KTC'yi. Yeni bi' seri olarak görünüyor, bu sene çıkan bir ürün sanırım. Özelliklerine bakınca kağıt üzerinde fiyatına göre dolu duruyor ama muhtemelen çok fazla kullanıcı dönüşü yoktur.

Ben de merak ediyorum bu KTC'yi. Yeni bi' seri olarak görünüyor, bu sene çıkan bir ürün sanırım. Özelliklerine bakınca kağıt üzerinde fiyatına göre dolu duruyor ama muhtemelen çok fazla kullanıcı dönüşü yoktur.
ben artık dayanamadım kağıt üzerinde güzel duruyor diye çektim bir tane inceleme paylaşabilirim belki geldikten sonra

ben artık dayanamadım kağıt üzerinde güzel duruyor diye çektim bir tane inceleme paylaşabilirim belki geldikten sonra
Bonus'a da 6 taksit var ayda 1.100TL ödemesi, acayip aklımı çeldi.
Bayadır monitör bakıyorum zaten, ben de alsam mı diye düşünüyorum açıkcası, en kötü ileride OLED'e geçip bunu 2. monitör yaparım falan.
Listemdeki monitörlerle karşılaştırınca aynı özelliklerdeki hepsi 10K bareminde, bir de taksit yok. Tek eksi pivot olayı ama o da benim için sıkıntı değil.

Bonus'a da 6 taksit var ayda 1.100TL ödemesi, acayip aklımı çeldi.
Bayadır monitör bakıyorum zaten, ben de alsam mı diye düşünüyorum açıkcası, en kötü ileride OLED'e geçip bunu 2. monitör yaparım falan.
Listemdeki monitörlerle karşılaştırınca aynı özelliklerdeki hepsi 10K bareminde, bir de taksit yok. Tek eksi pivot olayı ama o da benim için sıkıntı değil.
bende aynı şekilde düşünüyorum ve bu konudaki viewsonicte 10kdan çok rahat 6klara inip çıkabiliyorsa çok rahat ktcyle aynı hatta konudaki diğer arkadaşın dediği doğruysa daha iyi

bilader 2 ay önce philips evnia 5500 2k 180hz almıştı. 9bin küsür vermişti. valla bu konuları gördükce içim cız ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri