Ahmet Asım Demir
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
içimde bir ukte oldu her zaman ama bu fiyatı hakidecek yeni modeller bekliyoruz![]()
Benim bayadır takip ettiğim bir anakart param olsa kaçırmazdım. Bana kalırsa bu fiyata en mantıklı seçenekSıfırdan sistem toplamak istiyorum ddr5 orta seviye 5070 5070ti veya 9070xt li alınır mı
Auros master alamadik ice aldıkAlıntıyı görüntüleiçinizde ukte kalmasın hocam, size bana bunu verin ben size alayım ondan![]()
Bu arada gördüğüm kadarıyla hepsiburadadaki çoğu MSI anakartta indirim var bir bakın isterseniz
7800x3d kafadan ele sıcaklık yüksek ayar yapıp işlemci kısıtlamak yerine 9800x3d fiyat biraz pahalı ama bence değer tabi bütçe yoksa 7800x3d basite alınacak işlemci değil performans çok iyi anternetif 9700xt ler mevcut 3d olmasada baya verimli.Yancıları sizce ne olmalı peki sistemin hem sessiz hem serin çalışmasını istiyorum muhtemelen x3d bir işlemci olacak berdiğim bilgiler ışığında en iyi olabilecek sıvı soğutucu m2 ssd ve anakarta uygun psu ve kasa sizce nasıl olmalı
Arkadaşlar Bu anakart ile sistem topladim hafta sonu. Ufak bir bilgi vermek istiyorum. Alacak olan arkadaşlar. Çift fanli kule tipi soğutucu Bu anakart için buyuk geliyor. Ram ve ekrankartı soketleri kapaniyor veya engel oluyor. oyuzden sıvı soğutucu kullanmanizi tavsiye edeim . Tabi Parça modellerine gore degisir. İyice arastirin