🔥İndirim MSI B650M PROJECT ZERO 7789 TL

içimde bir ukte oldu her zaman ama bu fiyatı hakidecek yeni modeller bekliyoruz :D

Sıfırdan sistem toplamak istiyorum ddr5 orta seviye 5070 5070ti veya 9070xt li alınır mı

içimde bir ukte oldu her zaman ama bu fiyatı hakidecek yeni modeller bekliyoruz :D
1749644373484.webp
içinizde ukte kalmasın hocam, size bana bunu verin ben size alayım ondan :D

Sıfırdan sistem toplamak istiyorum ddr5 orta seviye 5070 5070ti veya 9070xt li alınır mı
Benim bayadır takip ettiğim bir anakart param olsa kaçırmazdım. Bana kalırsa bu fiyata en mantıklı seçenek

Yancıları sizce ne olmalı peki sistemin hem sessiz hem serin çalışmasını istiyorum muhtemelen x3d bir işlemci olacak berdiğim bilgiler ışığında en iyi olabilecek sıvı soğutucu m2 ssd ve anakarta uygun psu ve kasa sizce nasıl olmalı

Son düzenleme:
Yancıları sizce ne olmalı peki sistemin hem sessiz hem serin çalışmasını istiyorum muhtemelen x3d bir işlemci olacak berdiğim bilgiler ışığında en iyi olabilecek sıvı soğutucu m2 ssd ve anakarta uygun psu ve kasa sizce nasıl olmalı
7800x3d kafadan ele sıcaklık yüksek ayar yapıp işlemci kısıtlamak yerine 9800x3d fiyat biraz pahalı ama bence değer tabi bütçe yoksa 7800x3d basite alınacak işlemci değil performans çok iyi anternetif 9700xt ler mevcut 3d olmasada baya verimli.
Artich enermax sıvı lari uygun güzel fazlası lux thermalright son dönemde ürettikleri güzel.
M2 SSD kc3000 veya Samsung Evo,pro tarzı dramli SSD alman.
işlemciyi kısıtlamak yerine kaliteli bir hava soğutma alıp işlemciyi yüksek tutmak dağa mantıklı geliyor bana :)
tercih meselesi.
iyizico ve paropara ile baya iyi bir fiyata geliyor benim görüşüm bu şekilde.

gelecekte alacağım anakart ya görüntü verdiği özellikler çok hoşuma gidiyor

Arkadaşlar Bu anakart ile sistem topladim hafta sonu. Ufak bir bilgi vermek istiyorum. Alacak olan arkadaşlar. Çift fanli kule tipi soğutucu Bu anakart için buyuk geliyor. Ram ve ekrankartı soketleri kapaniyor veya engel oluyor. oyuzden sıvı soğutucu kullanmanizi tavsiye edeim . Tabi Parça modellerine gore degisir. İyice arastirin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri