shiver
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Güncel olarak kullanıyorum geçen sene 6kya almıştım, tavsiye ederim. Önyargılı olanlar için 1080p olması 27 inçte herhangi bir karıncalanma sorunu teşkil etmiyor.
Teşhir ürün olması sıkıntı ya.
Güncel olarak kullanıyorum geçen sene 6kya almıştım, tavsiye ederim. Önyargılı olanlar için 1080p olması 27 inçte herhangi bir karıncalanma sorunu teşkil etmiyor.
5000e başka ne alınır hocam ?Şu paralara 1080 180 hz monitör alana acırım valla gardaşim
2k 27'' önerdiğiniz bir model var mıdır hocam ktc dışındaŞu paralara 1080 180 hz monitör alana acırım valla gardaşim
bunu bilmiyordum hocam teşekkür ederim bilgilendirme içinTeşhir/outlet/2. el ürünlerin kategorisi farklı değil mi? Son zamanlarda bunların indirimini açmak sorun olmuyor sanırım.
Rica ederim ancak sitemden ziyade soruydu aslında, sanırım ben de açmıştım. 1 defaya mahsus açıp daha sonrasında dikkat etmiş olabilirim.bunu bilmiyordum hocam teşekkür ederim bilgilendirme için
Kaç Hz onu göremedim