özellikle bu havalarda stok fanla normal. kule tipi bir soğutucu ya da bütçenize göre sıvı soğutma almanız daha iyi olurMerhabalar şuan kullandığım r5 5600 stok fanla 90 dereceleri görüyor fortnite oynarken ve macununu yeni değiştirdim sebebi nedir?
Kasanın konumunda ve temizzliğinde bir sıkıntı yok ama anlamadım.Bir çok sebebi vardır. En önemlisi havaların ısınması. 10 derece fark eder kışa göre. Bunun dışında bir de kasanın konumu, kasanın bakımı vb say say bitmez.
önerdiğiniz bir fan varmıdırbu havada stok soğutucuyla normal kule tipi alın alabiliyorsanız
önerdiğiniz soğutucular nelerdirözellikle bu havalarda stok fanla normal. kule tipi bir soğutucu ya da bütçenize göre sıvı soğutma almanız daha iyi olur
iyzico kampanyasıyla alın ömürlük soğutucuKasanın konumunda ve temizzliğinde bir sıkıntı yok ama anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
önerdiğiniz bir fan varmıdır
aynısını ben kullanıyorum cidden baya iyiiyzico kampanyasıyla alın ömürlük soğutucu
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kasanızın yüksekliğine uyup uymadığına dikkat edin ama
Süper Mario falan oynuyorsan çalışmasa bile ısınmaz5600 ü stok falna kullanıyorum yükte 77 dereceyi geçmedi şimdiye kadar ( hataydayım)
Ekran kartı vs etkisiyle 80-90 arası çalışıyor. 77 geçmemesi icin ya soğuk bir ortamın var ya da yük dediğin işlemciyi zorlamıyor. Sıvı soğutma aldım bu yüzden 55 i geçtiğini görmedim en ağır oyunlarda, testlerde.5600 ü stok falna kullanıyorum yükte 77 dereceyi geçmedi şimdiye kadar ( hataydayım)