Rryzen 5 5600 Neden Çok Isınıyor?

Pgufike

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar şuan kullandığım r5 5600 stok fanla 90 dereceleri görüyor fortnite oynarken ve macununu yeni değiştirdim sebebi nedir?

5600 için stok fan yetersiz.

Bir çok sebebi vardır. En önemlisi havaların ısınması. 10 derece fark eder kışa göre. Bunun dışında bir de kasanın konumu, kasanın bakımı vb say say bitmez.

bu havada stok soğutucuyla normal kule tipi alın alabiliyorsanız

Merhabalar şuan kullandığım r5 5600 stok fanla 90 dereceleri görüyor fortnite oynarken ve macununu yeni değiştirdim sebebi nedir?
özellikle bu havalarda stok fanla normal. kule tipi bir soğutucu ya da bütçenize göre sıvı soğutma almanız daha iyi olur

Bir çok sebebi vardır. En önemlisi havaların ısınması. 10 derece fark eder kışa göre. Bunun dışında bir de kasanın konumu, kasanın bakımı vb say say bitmez.
Kasanın konumunda ve temizzliğinde bir sıkıntı yok ama anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu havada stok soğutucuyla normal kule tipi alın alabiliyorsanız
önerdiğiniz bir fan varmıdır

özellikle bu havalarda stok fanla normal. kule tipi bir soğutucu ya da bütçenize göre sıvı soğutma almanız daha iyi olur
önerdiğiniz soğutucular nelerdir

Kasanın konumunda ve temizzliğinde bir sıkıntı yok ama anlamadım.

önerdiğiniz bir fan varmıdır
iyzico kampanyasıyla alın ömürlük soğutucu

kasanızın yüksekliğine uyup uymadığına dikkat edin ama

iyzico kampanyasıyla alın ömürlük soğutucu

kasanızın yüksekliğine uyup uymadığına dikkat edin ama
aynısını ben kullanıyorum cidden baya iyi

Kuletipiyle OC'siz 65 dereceyi geçmiyor bu işlemci. Kuletipi soğutucu almalısın.

5600 ü stok falna kullanıyorum yükte 77 dereceyi geçmedi şimdiye kadar ( hataydayım)
Ekran kartı vs etkisiyle 80-90 arası çalışıyor. 77 geçmemesi icin ya soğuk bir ortamın var ya da yük dediğin işlemciyi zorlamıyor. Sıvı soğutma aldım bu yüzden 55 i geçtiğini görmedim en ağır oyunlarda, testlerde.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri