Iphone telefon alacağım sizce hangisini almalıyım

Alo alo ise o telefonlar bile fazla kalır hocam. Hangisi fazla götürür konusana güncelleme olarak bakarsak samsung dayanıklılık vs. olarak bakarsak bilmiyorum tam ama iki telefonda 4.5 sene rahat götürür hocam.
Babanemde TCL 303 var bi alo alo yapmak için kullanıyo ama hangi uygulamayı açsam uygulama çöküyo ama alo alo yapma konusunda iyi

Sizde öyle bir şey alın hocam. :) gçrür işinizi.
Yav bana en az 14 t pro gibi bişey lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zamanında çok zahmet çektim ( telefon konusunda)

2018 yılında j7 prime 2022 yılında j2 2023 yılında da oppo a15 kullandım

yalnız T serileri çok sağlammış

Babamda 9t var kaç yıldır kullanıyor taş gibi bi şarj yeri bazen tam girmiyor yavaş şarj oluyor onun dışında hala sapasağlam

Son düzenleme:
Xioami nin 15 halinin kamera ve işlemci bakımından xioami 15 in antutu v10 puanı 2,5 milyon civarı ondandır bide kaçak alırsa
Xiaomi markası garantiye giden telefonu işlem istemediğim halde çift taraflı bant ile bantlayip gönderdiği için hiç sevmiyorum. Burada telefonun bütçesinden çok eğer bir marka ise en basit işlem istemediğimi görüp istemsiz şekilde vermesi ama bunu bile yapamayacak markaya ben saygı bile duymam

Samsung olsa anlarım da xiaomi nedir xd
XİAOMİ 15 512 GB 16 gb 2 haftalık server kayıtlı bi model gördüm 28 bin lira 40 dk önce biri iphone 15 le takas istemiş

Xiaomi markası garantiye giden telefonu işlem istemediğim halde çift taraflı bant ile bantlayip gönderdiği için hiç sevmiyorum. Burada telefonun bütçesinden çok eğer bir marka ise en basit işlem istemediğimi görüp istemsiz şekilde vermesi ama bunu bile yapamayacak markaya ben saygı bile duymam
Orası ayrı ama kaçak fiyatları çok ucuza geliyor

Elma olunca 2x oluyor event serverindeyiz heralde
Valla ben onu bilmem yalnız 50 bin nerde 28 bin nerde 22 bin fark var 22 bin az paramı

Bence 2 side birbirine kusurlu telefonu itelemeye çalışıyor

Yada iphone kullanılmış

13 ve 14 neredeyse aynı, 14 alırsan parana yazık olur. İlla iPhone alacağım diyorsan 16e şu anda en iyi seçenek gibi duruyor fakat MagSafe ve geniş açı kamerası senin için önemliyse 13 daha iyi olur.

Geri