Iphone telefon alacağım sizce hangisini almalıyım

ıphone modellerinde pro olanlar her zaman daha donanımlı ve full modeli pro tercih edilmeli

Hocam 14 para tuzağı ya aynı 12 gibi alınacaksa anca 15, Xiaomi 15 veya güncel istiyorum kamera o kadar önemli değil diyorsa ucuz olarak 16e evet mantıklı. Eğer ucuz 3-4 yıl kullansam, kamerası iyi istiyorum derse 13 en mantıklısı iPhone'dan. Ama sırf bir İOS için o kadara gerek yok HyperOS zaten Xiaomilerde çok stabil.
Bana göre tüm iphonelar para tuzağı bu sabah bir arkadaşımda ip13 vardı sadece 5x zoom atıyor ve hiç net değil normal çektiği fotolarda net değildi. benim 6 senelik çayomi bile redmi serisi olmasına rağmen 10x atıyor ve çok daha net tek artısı 4k 60fps video çekmesi onun dışında yok bence benim tele göre (perfonmansı dışında) ve biri 5k biri 35k. Kesinlikle xiaomi 15 çok çok çok çok daha iyi bir tercih olur ama adam ille da "sonuçta iphone abi logosu yeter" derse bir şey yapamam kendi bilir.

Bana göre tüm iphonelar para tuzağı bu sabah bir arkadaşımda ip13 vardı sadece 5x zoom atıyor ve hiç net değil normal çektiği fotolarda net değildi. benim 6 senelik çayomi bile redmi serisi olmasına rağmen 10x atıyor ve çok daha net tek artısı 4k 60fps video çekmesi onun dışında yok bence benim tele göre (perfonmansı dışında) ve biri 5k biri 35k. Kesinlikle xiaomi 15 çok çok çok çok daha iyi bir tercih olur ama adam ille da "sonuçta iphone abi logosu yeter" derse bir şey yapamam kendi bilir.
Ya bence aralarından en mantıklısı 16e iphone isterse. Apple ıntelligence de gelir yakın zamanda zaten sabahları 16 ile farkı yok kamerada. Sadece geceleri üzer onu dışında sorun yok tabi bunu diğer iphonelere göre karşılaştırdım yoksa bi Xiaomi 15, Samsung S25 değil.

Ya bence aralarından en mantıklısı 16e iphone isterse. Apple ıntelligence de gelir yakın zamanda zaten sabahları 16 ile farkı yok kamerada. Sadece geceleri üzer onu dışında sorun yok tabi bunu diğer iphonelere göre karşılaştırdım yoksa bi Xiaomi 15, Samsung S25 değil.
Apple ıntelligence için Türkiyeye daha destek yok dendi sanırım.

Hocam yakında gelceğini belirttim bence gelir çünkü İphone Türkiye'de deli gibi satıyor
Çünkü neden Türkiyede marka takıntısı marka algısı var iphone s3 miniyi parlatıp sürse millet " Ayfonn abii yaaa" diyip alcağı için. Bilinçli kullanıcı iphone almaz.(eğer işi gereği gizlilik profesyonel video çekim vs. yapmicaksa)

Daha 6 yıl güncelleme alacak telefon s25 plusla 25 arasınsa bence fark yok 15 ile ise arasında kamerası daha iyi, arayüzü daha iyi sadece Mi 15 işlemcide daha iyi HyperOS da iyi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk bende yakın zamanda Xiaomi 15 Pro almayı düşünüyorum İPhone'u savunduğum yok başta yazdığıma dikkat et illa iphone alacaksa dedim., 😁

:) Tam istediğim. Kamerada pro ayarlarında shutter speed (s) ve birde ISO ayarı var ya oraların en yüksek ve en düşük değerlerini sorucaktım kaç diye. Birde memnun mu bir eksisi var mı dicemde daha yeni almış eksisini bulamamıştır daha. Hayırlı olsun güle güle kullansın.
Yeni aldığı için şuan memnun mu bilmiyorum. Teşekkürler. ISO ayarlarına da bakarım cevap veririm.

Çünkü neden Türkiyede marka takıntısı marka algısı var iphone s3 miniyi parlatıp sürse millet " Ayfonn abii yaaa" diyip alcağı için. Bilinçli kullanıcı iphone almaz.(eğer işi gereği gizlilik profesyonel video çekim vs. yapmicaksa)
Ayfon yazmak çok iyi XD İphone de değil.

Geri