Iphone telefon alacağım sizce hangisini almalıyım

Daha 6 yıl güncelleme alacak telefon s25 plusla 25 arasınsa bence fark yok 15 ile ise arasında kamerası daha iyi, arayüzü daha iyi sadece Mi 15 işlemcide daha iyi HyperOS da iyi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk bende yakın zamanda Xiaomi 15 Pro almayı düşünüyorum İPhone'u savunduğum yok başta yazdığıma dikkat et illa iphone alacaksa dedim., 😁
Valla almışken sağlam bişey alayım 4,5 sene kullanayım diyorum

Valla almışken sağlam bişey alayım 4,5 sene kullanayım diyorum
O zaman s24 ultra S25+ sadece 1 yıl fazla güncelleme ve işlemci farkı var yoksa s24 ultra daha 6 yıl güncelleme alacak. Eğer bunların fiyatına daha iyi bir model istiyorsan Honor Magic 7 pro bakabilirsin yazılımı gerçekten iyi işlemci son model kamerası s24 Ultradan iyidir.

O zaman s24 ultra S25+ sadece 1 yıl fazla güncelleme ve işlemci farkı var yoksa s24 ultra daha 6 yıl güncelleme alacak. Eğer bunların fiyatına daha iyi bir model istiyorsan Honor Magic 7 pro bakabilirsin yazılımı gerçekten iyi işlemci son model kamerası s24 Ultradan iyidir.
Honor düşünmüyorum sadece xioami ve samsung

Yd alma imkanım olsa 15 pro yapıştırcam geçcem ( xioami)

Benim düşündüklerim S24 ultra s25+ xioami 15 başka düşünmüyorum

Hocam birde s25+ ta 7 sene olsa bile 2032 de ne teknolojiler çıkar düşünsenize 7 sene 1 telefonda kalmazsınız zaten.( ben ve 6.5 senelik redmi note 8 prom bakışıyoruz şuan)

Hocam birde s25+ ta 7 sene olsa bile 2032 de ne teknolojiler çıkar düşünsenize 7 sene 1 telefonda kalmazsınız zaten.( ben ve 6.5 senelik redmi note 8 prom bakışıyoruz şuan)
Yani bencede şu anki J7 Prime gibi olur 25+ o yüzden bi telefon Max 5 yıl götürür

Ben 4,5 sene bi telefon değiştiririm ( amiral gemisi ise) normal telefon ları 2 sene yavaşlıyor

Yani bencede şu anki J7 Prime gibi olur 25+ o yüzden bi telefon Max 5 yıl götürür
2017-2018 yıllarında j7 prime kullanıyordum ben

Ama kamerada çok gelişceğini sanmam anca zoom gelişir
Yani evet benimkinin sabah perfonmansı kötü değil çok iyi yılına göre ve fiyatına göre ama gece berbat. her türlü biraz daha gelişir kameralar ama bu "Oha! şu farka bak vay bee " dedirtecek kadar olmaz.

Öyle demeyin hocam üzülüyor benimkisi. :) Eğer 4.5 senede bir değişiyorsanız s24 ultrada görür işinizi.
Nabayım ben bi alo alo yapmıyorum ki oyun oynuyorum

Yani evet benimkinin sabah perfonmansı kötü değil çok iyi yılına göre ve fiyatına göre ama gece berbat. her türlü biraz daha gelişir kameralar ama bu "Oha! şu farka bak vay bee " dedirtecek kadar olmaz.
Peki xioami 15 mi daha uzun götürür s24 ultra mı

Nabayım ben bi alo alo yapmıyorum ki oyun oynuyorum

Peki xioami 15 mi daha uzun götürür s24 ultra mı
Alo alo ise o telefonlar bile fazla kalır hocam. Hangisi fazla götürür konusana güncelleme olarak bakarsak samsung dayanıklılık vs. olarak bakarsak bilmiyorum tam ama iki telefonda 4.5 sene rahat götürür hocam.

Geri