Hangisi Daha Uzun Yıllar Sorunsuz Akıcı Kullanılabilecek Bir Telefon

Yada kalan 20 bine YD alırsan pc de geliştirebilirsin varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Oneplus aslında yazılımda çok iyi fakat kamerası diğerlerinin gerisinde bana göre.
laptop var hocam işlerimi gayet görüyor iatediğim her oyunu oynatıyor sağolsun rtx3050ti r5 6600h 16 gb ramli lenovo bir oyuncu laptop var elimde

yd işlerine pek güvenemiyorum hocam valla şuan hyperos işletim sistemi var telefonumda daha güncelleme almayacak zaten benim telefon hem ondan hemde ufak tefek kasmalardan dolayı 3.yılını doldurduğu gibi kralla yolları ayırıyoruz 8 elite evet güçlü işlemci mi 15 kamerada iyi bliyorum ama amiral gemisinde farklı bir yazılım mı kullanıyor acaba xiaomi sorun çıkarmaz diyorsunuz?
Hocam AI desteği, güçlü donanım, soğutma sistemi, RAM, UFS, 120 HZ

laptop var hocam işlerimi gayet görüyor iatediğim her oyunu oynatıyor sağolsun rtx3050ti r5 6600h 16 gb ramli lenovo bir oyuncu laptop var elimde
iPhone al android ne olursa olsun yavaşlıyor 2 3 yıl sonra
Aynı yıl alınmıs 1 androd 1 iPhone cihaz var evde android daha az kullanılmasına rağmen daha yavaş

Bide hocam Xiaomi amirak gemilerinde HyperOS'u test ediyor HyperOS Xiaomi amiral gemilerinde ayrı optimize ediliyor.
Hocam AI desteği, güçlü donanım, soğutma sistemi, RAM, UFS, 120 HZ

iPhone al android ne olursa olsun yavaşlıyor 2 3 yıl sonra
Aynı yıl alınmıs 1 androd 1 iPhone cihaz var evde android daha az kullanılmasına rağmen daha yavaş
Hocam arkasındaki elmaya 20 bin vermeye devam edin. Telefonu iyi kullanan bana göre 4-5 yıl kullanır. Ayrıca Samsung YD da Apple'dan daha pahalı. Şu Apple anlayışınız beni bitiriyor.

Bide hocam Xiaomi amirak gemilerinde HyperOS'u test ediyor HyperOS Xiaomi amiral gemilerinde ayrı optimize ediliyor.

Hocam arkasındaki elmaya 20 bin vermeye devam edin. Telefonu iyi kullanan bana göre 4-5 yıl kullanır. Ayrıca Samsung YD da Apple'dan daha pahalı. Şu Apple anlayışınız beni bitiriyor.
şöyle apple olsun ille de isteğim yok zaten farkettiyseniz benim için stabilite herşeyden daha önemli ortalama zaten bir telefon maks 6 yıl 7 yıl gidiyor mi 15 demiştiniz değil mi siz ultra değil?

Hocam arkasındaki elmaya 20 bin vermeye devam edin. Telefonu iyi kullanan bana göre 4-5 yıl kullanır. Ayrıca Samsung YD da Apple'dan daha pahalı. Şu Apple anlayışınız beni bitiriy
iPhone 12 yi çıktığı günden kullanıyor babam
0 kasma aynı şeyi android için soyleyebilirmisin

Depolama teknolojisi hocam. Uygulama açma hızı, oyun yükleme hızı, dosya kopyalama süresi gibi faktörleri etkiliyor UFS
mi de yani dünyanın en saçma tasarımlarını yapıyor he bu firma hiç minimallik yok adamlarda kendi sitesinden baktım eğer orda koydukları fotoları gerçekten o telefon çekmişse baya iyi duruyor

şöyle apple olsun ille de isteğim yok zaten farkettiyseniz benim için stabilite herşeyden daha önemli ortalama zaten bir telefon maks 6 yıl 7 yıl gidiyor mi 15 demiştiniz değil mi siz ultra değil?
Hocam eğer YD ultrada alabilirsiniz. 41k civarı. Ama kocaman ya Xiaomi 15'den Zoom dışında bence farkı yok. Hem daha büyük kaba bence.

mi de yani dünyanın en saçma tasarımlarını yapıyor he bu firma hiç minimallik yok adamlarda kendi sitesinden baktım eğer orda koydukları fotoları gerçekten o telefon çekmişse baya iyi duruyor
Evet onlar çekiyor. Ama evet tasarımda haklısınız Ultra serileri kocaman. Fakat daha iyi foto çekebilmeleri için daha büyük lensleri ihtiyaç duyuyorlar. Zaten bunlar profosyonel fotoğraf çekmek isteyenlere hitap ediyor.

iPhone 12 yi çıktığı günden kullanıyor babam
0 kasma aynı şeyi android için soyleyebilirmisin
andoridde aynı yıl alınmış yine o segmentte bariz bir kasma donmasını olacağını sanmam ama yinede evet apple daha stabil olur gibi geliyor ancak pil dengelerine bakarsak hocam aynı zamanda aldığımız o iki telefondan android olanın daha uzun pil ömrü ve sağlığı olacağı da aşikardır

Hocam eğer YD ultrada alabilirsiniz. 41k civarı. Ama kocaman ya Xiaomi 15'den Zoom dışında bece farkı yok. Hem daha büyük kaba bence.

Evet onlar çekiyor. Ama evet tasarımda haklısınız Ultra serileri kocaman. Fakat daha iyi foto çekebilmeleri için daha büyük lensleri ihtiyaç duyuyorlar. Zaten bunlar profosyonel fotoğraf çekmek isteyenlere hitap ediyor.
dediğim gibi yd olayına pek olumlu bakmıyorum pek güvenemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,343
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri