🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

Onun hatla ilgili olduğunu düşünüyorum. S24 Ultra'nın çekmediği yerde S20FE ve S24FE çekiyor evde. Sizin cihazda bir sorun olabilir gibi geliyor
cihaz sorunlu olabilir kısmını hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz ama ben hatlar aynı telekom şirketine ait olmasına rağmen hattan hatta performans değişiyor diye telefonlardaki hatları birbiriyle de değişip test ettim 2-3 bariz farklı yerde, o durumda da sorun hatla alakalı olmadığını gördüm. Sizi gibi bir çok kişiyle de denk geldim çok iyi çekiyor falan diyende duydum, çekmiyor diye bela okur gibi söylenenide gördüm.

arayüzü nasıl bunların anneye alınır mı samsung kullanıyordu

vatanda da 12gb versiyonu 23k + kulaklık hediye

Son düzenleme:
Honor 200 512gb dan geçmeye değer mi düz honor 400 e? Birde takas desteğinde iphone 8 plus için 5.000 fiyat verdiler. Öldürmüş gibiler

Honor 200 512gb dan geçmeye değer mi düz honor 400 e? Birde takas desteğinde iphone 8 plus için 5.000 fiyat verdiler. Öldürmüş gibiler

Kamerada geriye gidiş olur.

Azıcık öğrenin yaaa!!! Gülen vatandaş her şey mp olsaydı en iyi fotoğrafı 200mp sensor olan telefonlar çekerdi. Ayrıca 2.5x periskop çıkarılmış.

200mp sensor olan 25ultra bile amiral gemilerinden ana kamerada nal topluyor. 25ultra daki diğer sensörler bile durumu kurtaramıyor. En iyi kameralı telefonlar sıralamasında 29. sırada
🤣
🤣

Son düzenleme:
honor 200 kullanan birisi olarak asla tavsiye etmiyorum şarj konusunda tamamen yalandı 100w şarj 50dk'da fullüyorsa o 100w, anca 40w falandır. bunda da aynısını yapmışlardır kesin.

honor 200 kullanan birisi olarak asla tavsiye etmiyorum şarj konusunda tamamen yalandı 100w şarj 50dk'da fullüyorsa o 100w, anca 40w falandır. bunda da aynısını yapmışlardır kesin.
Ayarlardan bir modu aktif etmeniz gerek diye biliyorum.

Son düzenleme:
Poco X7 Pro 8-256 gb ile 2 bin TL fark var. İşlemcileri arasında tam 2 kat performans farkı var. Bir yakınıma alacağım. Çok telefondan anlamaz. Poco daha mantıklı bşr seçim gibi geldi bana

Poco X7 Pro 8-256 gb ile 2 bin TL fark var. İşlemcileri arasında tam 2 kat performans farkı var. Bir yakınıma alacağım. Çok telefondan anlamaz. Poco daha mantıklı bşr seçim gibi geldi bana
Telefondan anlamayan oyun oynamayan biriyse , işlemci yerine kamerası ekranı daha iyi telefon almak daha mantıklı değil mi , işlemcinin günlük işlerde kasma ihtimali yok sonuçta

Telefondan anlamayan oyun oynamayan biriyse , işlemci yerine kamerası ekranı daha iyi telefon almak daha mantıklı değil mi , işlemcinin günlük işlerde kasma ihtimali yok sonuçta
Aslında anlamayan kişilere yüksek performanslı telefon almak daha ideal. Elindeki telefon bozulana kadar kullanıyor. 5-8 sene en az. Şuan elindeki telefon o kadar eskimişki neredeyse arama özelliği çalışmayacak. Uzun ömürlü kullanabilmesi için iyi bir işlemci daha mantıklı bence. Ekran kamera her ikisinde de iyi. Aradaki farkı anlamaz kimse. 512 gb modeli bir kaç gün önce 19k ya düşmüş. Fark etseydim onu alırdım. Yine düşer diye beklemeye karar verdim.

Poco X7 Pro modelinde aranıldığı zaman ulaşılamama sorunu var.

• Beğen
Reaksiyonlar: AVFA
Aslında anlamayan kişilere yüksek performanslı telefon almak daha ideal. Elindeki telefon bozulana kadar kullanıyor. 5-8 sene en az. Şuan elindeki telefon o kadar eskimişki neredeyse arama özelliği çalışmayacak. Uzun ömürlü kullanabilmesi için iyi bir işlemci daha mantıklı bence. Ekran kamera her ikisinde de iyi. Aradaki farkı anlamaz kimse. 512 gb modeli bir kaç gün önce 19k ya düşmüş. Fark etseydim onu alırdım. Yine düşer diye beklemeye karar verdim.

Honor 200ün ömrü x7 pro dan çok daha uzun olur. Her yeni yazılımda rezil batarya performansı ve bir sürü sorun çıkaran xiaomiyi 6000mah batarya bile kesmez. X7 pronun bataryası çok daha fazla şarj olacağı için uzun vadede batarya ömrü honor 200den çabuk biter.

Ayrıca üst seviye işlemciler orta seviye kadar verimli olmuyor. Her türlü x7 pro nin bataryası çabuk ölür. Batarya öldüğü zaman x7 pro honor200 den bile yavaş olur. Rezil kamera altyapasına boşuna para vermiş olursun.

Sizce S24 FE 256 dan honor 400 pro ya geçmeye değer mi ? açıkçası samsungun pil performansı ve çekim gücü performansu beni tatmin etmedi.
s24 fe çok mu kötü, almak üzereyim

Geri