🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

Bu telefonlar kaç yıl güncelleme alacak? 6 yıl olarak belirtilmiş, ancak bazıları yalnızca Avrupa için 6 yıl güncelleme verileceğini yazmış.

Son düzenleme:
Fotoğrafı canlandırmayı nasıl yapıyoz bulamadım

Bu telefonlar kaç yıl güncelleme alacak? 6 yıl olarak belirtilmiş, ancak bazıları yalnızca Avrupa için 6 yıl güncelleme verileceğini yazmış.
Honor merkez bizim tr ye de 6 yıl demiştir bizim distribütörler kesin yok abi gerek yok bunlara 2 yıl verin yeter bunlarla mı uğraşcaz demiştir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
hiç mi göze hitap etmez bi telefon, tipe bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç mi göze hitap etmez bi telefon, tipe bak

s24 fe çok mu kötü, almak üzereyim

telefonu 7 aydır yoğun şekilde kullanıyorum sadece sosyal medya ve bazen mlbb oynuyorm. mobil veri çekim gücü diğer telefonlara göre düşük one uı7 ile birlikte telefon ısınıyor ve şarjı daha çabuk bitiyor. bunları göze alarak alın derim zira zamzung fan boyları bunları görmezden geliyor hep övüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
A73 ü satıp Düz Honor 400 alasim var ya

Hocam bendeki de sıkıntılı olabilir bir ihtimal ama samsung exynos işlemcilerin modem sorunu olduğu çoğu yerde yazıyor. Alırken de zaten exynos alma çekmiyor demişlerdi dedim yıllar geçti düzelmiştir dedim düzelmedini kendi gözümle gördüm. Yemekhane içinde çekmeyen telefon modeli de önemli redmi note 8 benim için doğru bir karşılaştırma deği açıkçası
Dogrudur hocam note 10 plus kullaniyorum ben de daha eski veya daha kotu modeller ayni hatta cekerken bu tel cekmiyor.

1.5 yıllık m34 üme ne kadar takas desteği gelir hiçbir sıkıntısı yok
Hepsiburada 3500 civarı veriyor 3000 ek takas ve 4000 indirim ile 29500 civarına satın alabilirsin

telefonu 7 aydır yoğun şekilde kullanıyorum sadece sosyal medya ve bazen mlbb oynuyorm. mobil veri çekim gücü diğer telefonlara göre düşük one uı7 ile birlikte telefon ısınıyor ve şarjı daha çabuk bitiyor. bunları göze alarak alın derim zira zamzung fan boyları bunları görmezden geliyor hep övüyor.
7 yıl güncelleme baba ya boşver seneye düzeltirler

Hepsiburada 3500 civarı veriyor 3000 ek takas ve 4000 indirim ile 29500 civarına satın alabilirsin

7 yıl güncelleme baba ya boşver seneye düzeltirler
ben mi yanlıs görüyorum acaba
1750144510500.webp

magic 7 lite icin yada honor 400 icin bakıyorum
elimdeki telefon poco x3 icin nasıl teklif alacagım acaba
o.O2

eklene:2300 lira verdi 128gb poco x3 e cok az yav

Son düzenleme:
Geri