vatan teknosa mediamarkt gibi mağazalara offline store deniroffline store nedir?
mağazalarda 8-256 modeli yok sanırsamtaksit 12-256 olan modelde mi var sadece 23k fiyatı var onun 8-256 için de geçerli mi mağazada 3 taksit bilenler aydınlatsın
Honor merkez bizim tr ye de 6 yıl demiştir bizim distribütörler kesin yok abi gerek yok bunlara 2 yıl verin yeter bunlarla mı uğraşcaz demiştir.Bu telefonlar kaç yıl güncelleme alacak? 6 yıl olarak belirtilmiş, ancak bazıları yalnızca Avrupa için 6 yıl güncelleme verileceğini yazmış.
aynı benimde sarj artır zar zor gidiyor 5sene iyi bi tel icin degisse iyi olur.Taksit yakalayabilirsem yada honor power modeline imei repair görürsem bunlardan birini alacam inşpoco x3 telefona sahibim bir sıkıntım yok geçilir mi 5 sene oldu.
s24 fe çok mu kötü, almak üzereyim
Dogrudur hocam note 10 plus kullaniyorum ben de daha eski veya daha kotu modeller ayni hatta cekerken bu tel cekmiyor.Hocam bendeki de sıkıntılı olabilir bir ihtimal ama samsung exynos işlemcilerin modem sorunu olduğu çoğu yerde yazıyor. Alırken de zaten exynos alma çekmiyor demişlerdi dedim yıllar geçti düzelmiştir dedim düzelmedini kendi gözümle gördüm. Yemekhane içinde çekmeyen telefon modeli de önemli redmi note 8 benim için doğru bir karşılaştırma deği açıkçası
Hepsiburada 3500 civarı veriyor 3000 ek takas ve 4000 indirim ile 29500 civarına satın alabilirsin1.5 yıllık m34 üme ne kadar takas desteği gelir hiçbir sıkıntısı yok
7 yıl güncelleme baba ya boşver seneye düzeltirlertelefonu 7 aydır yoğun şekilde kullanıyorum sadece sosyal medya ve bazen mlbb oynuyorm. mobil veri çekim gücü diğer telefonlara göre düşük one uı7 ile birlikte telefon ısınıyor ve şarjı daha çabuk bitiyor. bunları göze alarak alın derim zira zamzung fan boyları bunları görmezden geliyor hep övüyor.
ben mi yanlıs görüyorum acabaHepsiburada 3500 civarı veriyor 3000 ek takas ve 4000 indirim ile 29500 civarına satın alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7 yıl güncelleme baba ya boşver seneye düzeltirler