🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

4 gb ram fiyat farkına değer mi peki sence, taksitsiz alma imkanım da var
yani günümüzde 8gb hayli hayli yetiyor gibi ama sana kalmış tamamen kral taksitli alma fırsatın varsa ve o parayı elinde tutuyorsan at para piyasası fonuna paran değerlensin değerlenen parayla taksitin %10'unu falan ödersin hatta 15'ini

yani günümüzde 8gb hayli hayli yetiyor gibi ama sana kalmış tamamen kral taksitli alma fırsatın varsa ve o parayı elinde tutuyorsan at para piyasası fonuna paran değerlensin değerlenen parayla taksitin %10'unu falan ödersin hatta 15'ini
kral geriye kalan meblayı hangi parayla ödeyeceğim fona atarsam :) Çok anlamıyorum o işlerden ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

demek istediğin "telefonun meblası elindeyse 1 taksidini öde geri kalan meblayı para piyasası fonuna at diğer taksitin yüzde 10 15 ini karşılar" dı sanırım ama elimde o mebla yok krediyle kartıyla alacaktım

kral geriye kalan meblayı hangi parayla ödeyeceğim fona atarsam :) Çok anlamıyorum o işlerden ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

demek istediğin "telefonun meblası elindeyse 1 taksidini öde geri kalan meblayı para piyasası fonuna at diğer taksitin yüzde 10 15 ini karşılar" dı sanırım ama elimde o mebla yok krediyle kartıyla alacaktım
evet hocam oydu ama o zaman 18999 versiyonu almanız daha hayırlı gibi duruyor

hocam aldım telefonu da kamerasını çok beğenemedim ben. Keşke kaçak samsung xiaomi falan alsaydım diyorum. Telefon elime pazartesi geldi, hepsiburada dan hepsiburada satıcısından aldım yollasam iade alırlar mı sence ?
hepsıburada satıcısından aldıysan ıade kabul eder.

honor 200 deki gibi kamerada kasma sorunu var mı acaba?

bir tanıdığımıza telefon alacağız , A56 ve honor400 arasında kaldık. Öneriniz nedir başka önerdiğiniz telefon var mıdır

Geri