🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

ben mi yanlıs görüyorum acaba

magic 7 lite icin yada honor 400 icin bakıyorum
elimdeki telefon poco x3 icin nasıl teklif alacagım acaba
o.O2
istediğin telefonun sayfasına girince fiyatın hemen altında "xxxxTL'ye varan kazanç ile eski telefonunu hemen yenile" yazan bir bar var.

Bu firmalar kapışıyor en kötü kamera dizaynini biz yapicaz diye sanırım kimi telefonun arkasına kocaman yuvarlak yapar kimi asimetrik yapar.

Düz modele yükselmiştim , 3 yıl güncelleme işi bozdu. Avrupaya 6 yıl size 3 yıl demeleri hakaret gibi zaten . Sırf buna inattan alınmaz. Alana hayırlı olsun tabi.

beyler taksitle alabilen var mı ?
bana min 4 faizli veriyor sagolsun bankalar,
bu arada sanıyorum 6 yıl güncelleme işi onaylanmış donanımhaber incelemesinde gördüm olmasa bile global cihaz diye geciyor güncelleme gelecektir gelmessede manuel kurulabilir android sonucta.

telefonu 7 aydır yoğun şekilde kullanıyorum sadece sosyal medya ve bazen mlbb oynuyorm. mobil veri çekim gücü diğer telefonlara göre düşük one uı7 ile birlikte telefon ısınıyor ve şarjı daha çabuk bitiyor. bunları göze alarak alın derim zira zamzung fan boyları bunları görmezden geliyor hep övüyor.
kafam karışıyor böyle olunca

Magic 7 Lite gibi sağlam mı bu model?

Bu ürünü peşin fiyatına taksitli alma imkanımız yok mu

offline store nedir 3 taksiti hepsi buradada kullanabiliyor muyuz hocam
hayır kullanamıyorsunuz vatan bilgisayarda geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence almaynı honor 400 serisini avrupada 5 yada 6 yıl türkiyede 3 yıl güncelleme var
onun için güncelleme getirmeye çalışıyorlar sırf 3 yıl diye almamak mantıksız

hayır kullanamıyorsunuz vatan bilgisayarda geçerli

onun için güncelleme getirmeye çalışıyorlar sırf 3 yıl diye almamak mantıksız
e indirim hb de agam onu napcaz 😁

hb de 8 gb ramlı hali 19k taksit yok, vatanda 12gb ramli hali 23k 3 taksit var. 4gb ram farkı için 4k fazladan verilir mi sizce ?

Son düzenleme:
Geri