CloseR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
o nasıl sorunmuş hocam öyle, telefon işlevini yerine getiremeyen telefon mu olurPoco X7 Pro modelinde aranıldığı zaman ulaşılamama sorunu var.

o nasıl sorunmuş hocam öyle, telefon işlevini yerine getiremeyen telefon mu olurPoco X7 Pro modelinde aranıldığı zaman ulaşılamama sorunu var.
Maalesef öyle. Cihazın donanimhaber foroumunda ki anakonunun son sayfasında bile sorundan şikayet eden var.o nasıl sorunmuş hocam öyle, telefon işlevini yerine getiremeyen telefon mu olur![]()
Düz 400 mü hocam pro mu düz 400 ise 8 gb mi aldınız 8 ile 12 arasında gidip geliyoruzHonor 400'ü ilk eline alan kişilerden biriyim telefon dehşet iyi arkadaşlar
h400 serisine ait tüm modeller hocam 400 12 önerimdir + offline store da 3 taksit var kesin kullanın hocamDüz 400 mü hocam pro mu düz 400 ise 8 gb mi aldınız 8 ile 12 arasında gidip geliyoruz
6 yıl güncelleme garantisi var.Samsung gibi güncelleme desteği garantisi var mı? A54 kullanıyorum, şu ana kadar arayüz hep gelişti ve akıcılık ilerledi. Batarya performansı da olumlu bir şekilde kalmaya devam ediyor. Ancak telefon takoz gibi, yeni modelleri daha da büyük. Zaten kılıfla kullanıyorum, hoşuma gitmiyor. Bir mağazada vs. varsa elime alıp deneyeyim takas desteğiyle 7-8bine gelir gibi. 2. elde satıp beklemekten hızlı.
taksit 12-256 olan modelde mi var sadece 23k fiyatı var onun 8-256 için de geçerli mi mağazada 3 taksit bilenler aydınlatsınh400 serisine ait tüm modeller hocam 400 12 önerimdir + offline store da 3 taksit var kesin kullanın hocam
Uyarı için teşekkür ederim. Gerçekten de varmış. O yüzden vaz geçtim. Honor 400 aldım.Poco X7 Pro modelinde aranıldığı zaman ulaşılamama sorunu var.
offline store nedir?h400 serisine ait tüm modeller hocam 400 12 önerimdir + offline store da 3 taksit var kesin kullanın hocam