🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

o nasıl sorunmuş hocam öyle, telefon işlevini yerine getiremeyen telefon mu olur :D
Maalesef öyle. Cihazın donanimhaber foroumunda ki anakonunun son sayfasında bile sorundan şikayet eden var.

Honor 400'ü ilk eline alan kişilerden biriyim telefon dehşet iyi arkadaşlar

Samsung gibi güncelleme desteği garantisi var mı? A54 kullanıyorum, şu ana kadar arayüz hep gelişti ve akıcılık ilerledi. Batarya performansı da olumlu bir şekilde kalmaya devam ediyor. Ancak telefon takoz gibi, yeni modelleri daha da büyük. Zaten kılıfla kullanıyorum, hoşuma gitmiyor. Bir mağazada vs. varsa elime alıp deneyeyim takas desteğiyle 7-8bine gelir gibi. 2. elde satıp beklemekten hızlı.

Samsung gibi güncelleme desteği garantisi var mı? A54 kullanıyorum, şu ana kadar arayüz hep gelişti ve akıcılık ilerledi. Batarya performansı da olumlu bir şekilde kalmaya devam ediyor. Ancak telefon takoz gibi, yeni modelleri daha da büyük. Zaten kılıfla kullanıyorum, hoşuma gitmiyor. Bir mağazada vs. varsa elime alıp deneyeyim takas desteğiyle 7-8bine gelir gibi. 2. elde satıp beklemekten hızlı.
6 yıl güncelleme garantisi var.

h400 serisine ait tüm modeller hocam 400 12 önerimdir + offline store da 3 taksit var kesin kullanın hocam
taksit 12-256 olan modelde mi var sadece 23k fiyatı var onun 8-256 için de geçerli mi mağazada 3 taksit bilenler aydınlatsın

Yorumları okudumda ne kadar çok telefon cahili varmış dedim.Ağzı olan konuşmuş.

Geri