❌İndirim Bitti! ASUS Tuf Gaming B650-E WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 8000 MHz ATX 6999

Gigabyte aorus serisi çok güzel kaliteli metaryeller ve malzemeler kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun güzel kart aldın
Bu sene değilde seneye bu senede biraz birikmişle beraber almayı düşünüyorumda sence mantıklı bir karar olur mu alırsam 5080 üstü bir şey alırım

Gigabyte aorus serisi çok güzel kaliteli metaryeller ve malzemeler kullanıyor

Hayırlı olsun güzel kart aldın
7800xt den geçmeye

Bu sene değilde seneye bu senede biraz birikmişle beraber almayı düşünüyorumda sence mantıklı bir karar olur mu alırsam 5080 üstü bir şey alırım
Bence alacağın zaman sor bana bir bakalım beyaz sistem kurmak için ideal ama o zamanki fiyatida gözetmek gerek o zaman 9080xt de çıkıyor neler olur bilemeyiz

gddr6 ile rdn4 ile yetişiyorlarsa farklı şeyler görebiliriz rdn5 gddr7 ile çünkü 7 nesil yapacaklarmiş söylentilere göre

Bence alacağın zaman sor bana bir bakalım beyaz sistem kurmak için ideal ama o zamanki fiyatida gözetmek gerek o zaman 9080xt de çıkıyor neler olur bilemeyiz
9080xt nin çıkacağı net mi ki 9070xt 32gb diye duymuştum ben başta ama sonra düzenlediler mi

hocam ben biraz planlı gitmeyi seviyorum en azından aklımı kurcalamayacak seviyede bilgi ediniyorum o sürede bugün konu olarak açtığım sistemi 2 aydır kafamda oturtmaya çalışıyordum daha yeni oturdu mesela 🙂

9080xt nin çıkacağı net mi ki 9070xt 32gb diye duymuştum ben başta ama sonra düzenlediler mi

hocam ben biraz planlı gitmeyi seviyorum en azından aklımı kurcalamayacak seviyede bilgi ediniyorum o sürede bugün konu olarak açtığım sistemi 2 aydır kafamda oturtmaya çalışıyordum daha yeni oturdu mesela 🙂
O delisin sen hemde 5080 değil rakibi 5080 supere rakip olarak cikmayo düşünüyorlar

Net diye biliyorum 9080xt.

kafanın %80i pc ye çalışıyor insanlara 108k ya pc+ekipman alıcam diyince şaşırıyorlar 😀

Ben başta söylenti diye biliyordum
Vallahi bazı insanlar motor alıyor 200k verip onun hobisi o kimse demiyor niye motor aldin e bazı insanlarin hobiside bu yani fiyatını düşününce tüm ekipman için normal bir şey kazan yok belan yok :)

kafanın %80i pc ye çalışıyor insanlara 108k ya pc+ekipman alıcam diyince şaşırıyorlar 😀

Ben başta söylenti diye biliyordum
Yok ya söylenti felan değil 9080xt uzerinde çalışmaya çoktan başladılar belkide bitmiştir 5080 superi bekliyorlardir

Vallahi bazı insanlar motor alıyor 200k verip onun hobisi o kimse demiyor niye motor aldin e bazı insanlarin hobiside bu yani fiyatını düşününce tüm ekipman için normal bir şey kazan yok belan yok :)
Masa koltuk anakart işlemci ram ssd kasa soğutma monitör klavye mouse kulaklık hepsi dahil total 108k tutuyor ben fazlasıyla hesapladım ama yinede 110k diyorum

Ve evet dediğinize katılıyorum benim günümün yarısı bilgisayarda geçiyor evdeyken oyun olur video olur uzanır video açarım izlerim bu yüzden bilgisayara yatırım yapmam daha mantıklı sigaram yok içkim yok parayı harcıyacak yer yok birde kendim çalışıp aldığım için kimseye kolay kolayda laf söylettirmiyorum hem uzun zamandır hayalimdi böyle bir pc dizmek hazır zaman varken yapıp kurtulmak istiyorum bir nevi çocukluk hayalimi gerçekleştiriyorum şuan 12 sene önceki 🙂

X870 aldım ya artık yapacak bir şey yok ya :D kaderde o varmıs
Olum daha var lan al gitsin öbürünü iade ederain

Gerci sen kampanya felan daha iyi fiyata aldin simdi iptal edersen kampanyada gider zarara girersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,553
Üyeler
183,135
Son üye
nehir00
Geri