Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 535
1k indirim mi?İlk alısverime 1k indirim aldım zaten. Bana bi tane kart lazımdı b650 PLUS iade veya satış zaten. X870i de ben kullanırım.
1k indirim mi?İlk alısverime 1k indirim aldım zaten. Bana bi tane kart lazımdı b650 PLUS iade veya satış zaten. X870i de ben kullanırım.
Çektim ben de bir adet. İzyco ile alınıyor muydu bilmiyorum aldım bir kere. 500 için uğraşmadım. 3 taksitle. İyi fiyat bence de.Stok guncelleme işini eskiden yapmazlardi şimdi yapiyorlar 7k asus tuf serisi b650e çok iyi fiyat bence şuan
Maximumda limit yoktu. Borcu versem olurdu. Maalesef böyle oldu. Bence yeterli bir anakart. Ryzen 7500f ile kullanacağım.İyzcio yok incehesapta sanırım ama maximum ile daha iyi
Kanka bu e serisi üst seviye kart fazlasıyla işini görürMaximumda limit yoktu. Borcu versem olurdu. Maalesef böyle oldu. Bence yeterli bir anakart. Ryzen 7500f ile kullanacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 adet m2 olması işime geliyor. Ssd çok. Süper oldu. Giriş seviyesi b650lerde bir adet var. Bir anlamı kalmıyor. Bunda 3 olması albenisi.
Bence de iyi 6300e gelecekti öbürün almasam da kardeşim ne bileyim adamların stok gireceği tuttuStok guncelleme işini eskiden yapmazlardi şimdi yapiyorlar 7k asus tuf serisi b650e çok iyi fiyat bence şuan
İçime doğdu takibe aldım. Alamadığım için üzülmüştüm.Bence de iyi 6300e gelecekti öbürün almasam da kardeşim ne bileyim adamların stok gireceği tuttu![]()
Allah razı olsun hocam. En iyisi senin olsun.Hayırlı olsun