Rockstar Games'e Dava Açmak

Reaksiyon skoru
27
Merhaba arkadaşlar selamünaleyküm nasılsınız iyisinizdir umarım benim sorum vardı yardımcı olabilir misiniz ben GTA yapımcısı Rockstar Games'e dava açmak istiyorum açabilir miyim cumhuriyet başsavcılığına gidip Rockstar Games hakkında dava edebilir miyim dava açabilir miyim bu şirket hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim şikayet edebilir miyim savcılığa şimdi gelelim asıl meseleye soruna dava açmamın sebebine dava açmamın sebebi Rockstar Games'in GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için yayınlamadıkları için arkadaşlar sizde biliyorsunuz GTA 4 GTA 5 kaç yıllık oyun bu oyunlar kaç senesinde yıllında çıktı ama hala popüleriğini koruyor PC platformunda gerçekten iyi durumda ama burada kaç yıl geçmesine rağmen Rockstar Games bir türlü Mobile için port yapmadı resmi olarak bile yayınlamadı bir türlü yapamadılar gittiler bu adamlar GTA 4 GTA 5 Mobile sürümünü port çıkartmadılar hata hiç yapmadılar uğraşmadılar denemediler bile yani benim burada demek istediğim Rockstar Games hakkında cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunabilir miyim dava açabilir miyim onlara GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları yayınlamadıkları için bu mümkün mü yapılır mı yapılabilir mi burada durum ne olur süreç nasıl işler yol alır burada tam olarak neler olur yaşanır bu durumda Rockstar Games dava açabilir miyim bu durumda hatta ben bunu yapay zekaya bile sormuştum Rockstar Games'e dava açabilir miyim diye gerçekten çok ilginç bir cevap verdi açamazsın dedi yani ben burada tam olarak ne yapabilirim Rockstar Games'e dava açabilir miyim GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için bu durumda ne olur burada tam olarak bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar teşekkürler şimdiden. Ben Bunu Yapay Zekaya Sormuştum Rockstar Games'e Dava Açabilirmiyim Diye İlginç Bir Cevap Verdi Nedense Dava Açamasın Dedi
1000350710.webp
1000350711.webp
1000350712.webp
1000350713.webp
1000350714.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Forumda gördüğüm en komik konulardan birisi :D

Merhaba arkadaşlar selamünaleyküm nasılsınız iyisinizdir umarım benim sorum vardı yardımcı olabilir misiniz ben GTA yapımcısı Rockstar Games'e dava açmak istiyorum açabilir miyim cumhuriyet başsavcılığına gidip Rockstar Games hakkında dava edebilir miyim dava açabilir miyim bu şirket hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim şikayet edebilir miyim savcılığa şimdi gelelim asıl meseleye soruna dava açmamın sebebine dava açmamın sebebi Rockstar Games'in GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için yayınlamadıkları için arkadaşlar sizde biliyorsunuz GTA 4 GTA 5 kaç yıllık oyun bu oyunlar kaç senesinde yıllında çıktı ama hala popüleriğini koruyor PC platformunda gerçekten iyi durumda ama burada kaç yıl geçmesine rağmen Rockstar Games bir türlü Mobile için port yapmadı resmi olarak bile yayınlamadı bir türlü yapamadılar gittiler bu adamlar GTA 4 GTA 5 Mobile sürümünü port çıkartmadılar hata hiç yapmadılar uğraşmadılar denemediler bile yani benim burada demek istediğim Rockstar Games hakkında cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunabilir miyim dava açabilir miyim onlara GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları yayınlamadıkları için bu mümkün mü yapılır mı yapılabilir mi burada durum ne olur süreç nasıl işler yol alır burada tam olarak neler olur yaşanır bu durumda Rockstar Games dava açabilir miyim bu durumda hatta ben bunu yapay zekaya bile sormuştum Rockstar Games'e dava açabilir miyim diye gerçekten çok ilginç bir cevap verdi açamazsın dedi yani ben burada tam olarak ne yapabilirim Rockstar Games'e dava açabilir miyim GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için bu durumda ne olur burada tam olarak bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar teşekkürler şimdiden. Ben Bunu Yapay Zekaya Sormuştum Rockstar Games'e Dava Açabilirmiyim Diye İlginç Bir Cevap Verdi Nedense Dava Açamasın DediAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
inşallah troll konudur

cumhuriyet başsavcılığına dava açma sebebini belirtsen ya gülerler ya da seni sınırdışı ederler bu zekadan ötürü

Merhaba arkadaşlar selamünaleyküm nasılsınız iyisinizdir umarım benim sorum vardı yardımcı olabilir misiniz ben GTA yapımcısı Rockstar Games'e dava açmak istiyorum açabilir miyim cumhuriyet başsavcılığına gidip Rockstar Games hakkında dava edebilir miyim dava açabilir miyim bu şirket hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim şikayet edebilir miyim savcılığa şimdi gelelim asıl meseleye soruna dava açmamın sebebine dava açmamın sebebi Rockstar Games'in GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için yayınlamadıkları için arkadaşlar sizde biliyorsunuz GTA 4 GTA 5 kaç yıllık oyun bu oyunlar kaç senesinde yıllında çıktı ama hala popüleriğini koruyor PC platformunda gerçekten iyi durumda ama burada kaç yıl geçmesine rağmen Rockstar Games bir türlü Mobile için port yapmadı resmi olarak bile yayınlamadı bir türlü yapamadılar gittiler bu adamlar GTA 4 GTA 5 Mobile sürümünü port çıkartmadılar hata hiç yapmadılar uğraşmadılar denemediler bile yani benim burada demek istediğim Rockstar Games hakkında cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunabilir miyim dava açabilir miyim onlara GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları yayınlamadıkları için bu mümkün mü yapılır mı yapılabilir mi burada durum ne olur süreç nasıl işler yol alır burada tam olarak neler olur yaşanır bu durumda Rockstar Games dava açabilir miyim bu durumda hatta ben bunu yapay zekaya bile sormuştum Rockstar Games'e dava açabilir miyim diye gerçekten çok ilginç bir cevap verdi açamazsın dedi yani ben burada tam olarak ne yapabilirim Rockstar Games'e dava açabilir miyim GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için bu durumda ne olur burada tam olarak bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar teşekkürler şimdiden. Ben Bunu Yapay Zekaya Sormuştum Rockstar Games'e Dava Açabilirmiyim Diye İlginç Bir Cevap Verdi Nedense Dava Açamasın DediAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
açarsın kanka alacağın tazminat ilede bir bilgisayar dizer bilgisayardan oynarsın

Açarsın kardeşim hatta milyonlarca dolar tazminatta alırsın sabah ilk iş adliyeye git.

Okurken türkçem bozuldu

Geri