🔥İndirim MAG B650 TOMAHAWK 9199 TL (HEPSIBURADA)

6999 TL'ye Asus tuf b650 E-wifi aldık. Fiyatı hak etmiyor bence de

Fyatı hakında bişi demicem ama kulanıyorum taş gibi anakart

indirim yok pahalı b850 gaming plus wifi fiyatına b650

evet faz yapısı çok iyi aslında arkadfaşın 10 vramli kartla karşılaştırması birazkomik olmuş
Bende de Z790 Tomahawk var, alırken özellikle faz yapılarını araştırarak aldım. 9000₺ de bırak rakibi yakını bile yoktu 18 Faz 70A, malum 14. Nesiller köpek gibi enerji çekiyorlar. Soğutma konusunda da mükemmel, mosfetler ısınmıyor oyunlarda 50 dereceyi geçmedi henüz. Stres testinde bile 60’a zar zor geldi. Eminim B650 chipsetde de aynı kalitededir. Soğutma, performans, USB hub, malzeme kalitesi her şeyiyle mükemmel yapmışlar. Görünüm göreceli bi kavram ama bana göre çok hoş bi tasarımı var. BİOS ekranı da oldukça basit ve kullanışlı.

Bende de Z790 Tomahawk var, alırken özellikle faz yapılarını araştırarak aldım. 9000₺ de bırak rakibi yakını bile yoktu 18 Faz 70A, malum 14. Nesiller köpek gibi enerji çekiyorlar. Soğutma konusunda da mükemmel, mosfetler ısınmıyor oyunlarda 50 dereceyi geçmedi henüz. Stres testinde bile 60’a zar zor geldi. Eminim B650 chipsetde de aynı kalitededir. Soğutma, performans, USB hub, malzeme kalitesi her şeyiyle mükemmel yapmışlar. Görünüm göreceli bi kavram ama bana göre çok hoş bi tasarımı var. BİOS ekranı da oldukça basit ve kullanışlı.
vala katılıyorum benimki stres testinde inanırmısın 45 geçmedi işlemcimde oc bide var

7234 TL'ye almıştım hatırladığım kadarıyla, konusunu açmıştım aldığım vakitlerde. Bu fiyat olsa almazdım ama aldığım fiyata göre değerlendirecek olursak arkadaşların dediklerine kesinlikle katılmakla beraber daha da fazlası olduğunu söyleyebilirim. Eksiği yok mu, var tabii ki gen 5 ssd yuvası yok bir de yüksek olan ethernet soketi. Onun harici gerçekten TAŞŞŞ!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri